2017. 01. 03., kedd, 12:42

Szivárvány színű haj, zoknicsizma és dupla szemöldök - Köszönjünk el a 2016-os trendektől és nézzük mi fog idén hódítani!

"Búcsúzzunk a régitől és köszöntsük az újat" - tartja a mondás, így körülnéztünk egy kicsit, hogy milyen trendektől kell szomorú búcsút vennünk és melyek azok, amik 2017-ben fognak hódítani.

Bye-bye 2016!

 

Maradjon az égen az a szivárvány

 

Az idei évre teljesen búcsút inthetünk a szivárvány színeiben pompázó hajaknak, körmöknek. Az irányzat egész szépet futott az elmúlt évben, megannyi árnyalatban és kombinációval használták, ám sajnos leáldozott az ideje.

 

Ne legyél már ennyire kocka!

 

A Kardashian lányok kedvencének, a coffin nails-nek is 'pápát' kell mondanunk, a helyét ugyanis a lekerekített, rövidebb fazonok veszik át 2017-ben.

 

Zoknicsizma

 

Az egyik Jenner lány lábán lehetett látni egy annyira vékony anyagú csizmát, hogy az már-már zokninak tűnhetett. Ennek apropóján megannyi leányzó DIY zoknicsizma gyártásába kezdett otthon. A praktikusnak távolról sem nevezhető darab szerencsére 2017-ben búcsút mond a lábaktól. 

 

Dupla szemöldök

 

Az egyik legfurább divatnak minősült az elmúlt évben a dupla szemöldök. Ám se haszna, se értelme a szemöldök duplázásának, így idén ez is a kukában végzi. 

 

Helló kettő-nulla-tizenhét!

 

Többé ne alapozd le a szeplőidet!

 

2017-ben annyira divatosak lesznek a szeplők, hogy már felragasztható pöttyöket is árulnak a boltokban. 

 

Csak ne a Kleopátra stílust vágasd!

 

 

Az idei évben visszarobbannak a frufruk, ám nem az arcunkat keretező fazonok. A cél, hogy a homlokod felett lógó tincseket hagyd meg egészen hosszúra, szárítsd kócosra és mindehhez varázsolj magadnak egy tépett frizkót.

 

Színes pillák

 

Talán erre kaptuk fel legjobban a fejünket. Idén nem a fekete szempillaspirál lesz a sláger, hanem a kék, piros, pink. Na, ki meri majd bevállalni?

 

Glitterriadó!!!

 

Már 2016-ban is megannyi formában feltűntek a csillogós árnyalatok, kiegészítők, ám idén nem lesz határa a használatának. Legyen köröm vagy smink, minden glitterlázban ég majd!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: