2017. 01. 03., kedd, 12:35

Ezekben a kaposvári üzletekben verj a karácsonyi zsozsó seggére!

A kaposvári üzleteket is elérte a leárazás cunami. Akik már decemberben elverték a karácsonyi pénzeket, fizetéseket, azok sajnálhatják, hiszen számos nagyobb bolt kínál ilyenkor kihagyhatatlan akciókat. Nézzük is a belvárosi felhozatalt:

Orsay

 

Ha kicsit csinibb ruhákat, kabátokat vagy táskákat szeretnétek megkapni nagyon szuper áron, akkor irány az Orsay! Bár már karácsony előtt is voltak náluk akciós cuccok, mostanra a legtöbb ruhát és táskát akár 50 %-os kedvezménnyel hazavihetitek.

 
C&A

 

A C&A-ban már karácsony előtt kiárusítást hirdettek, így lassan vége felé közeledik az akció, de a féláras kedvezmény még most is kecsegtető. 

 

Libri

 

A városban két bolttal rendelkező Libri is téli akcióba kezdett. Az árakból ugyan nem engedtek, de két megvásárolt könyv után egyet ingyen kaptok, szóval nagyjából 30%-os a kedvezmény. 

 

Deichmann

A cipők mekkájában most 30-50%-os leárazásban szerezhetitek be a lépőket. Lépjetek be!

 

New Yorker

 

A New Yorkerben is már decemberben elkezdődött a dömping, de most csúcsosodott ki, 50%-os leárazásban shoppingolhattok. 

 

CCC

 

Ha már lépők, akkor nem szabad kihagyni a CCC-t, mert az üzletben kiárusítást tartanak, 50-70% kedvezménnyel nevezhettek be, akár téli bakancsokra.

 

Pepco

 

"Többet kevesebbért... Mindennap", hangzik a Pepco jelmondata és ez most talán jobban igaz mint máskor, hiszen nagy leértékelésbe futhattok, ha betértek hozzájuk. Pontos számok nincsenek kiírva, de megsúgjuk, hogy találni számos dolgot féláron. 

 
Vision Express

 

Az ókulárék Corsoban elfoglalt főhadiszállásán most akár 50%-os kedvezménnyel szerezhettek be magatoknak keretet vagy lencsét.

 

Saxoo London

A pár hónapja Kaposvárra visszatérő Saxoo üzletben is kedvezményt hirdettek, 20%-tól kezdve egészen 50%-ig soppingolhattok. 

 

Tally Weijl

 

A Tally Weijlben szezonközi leárazást tartanak, a megjelölt termékeket 50 %-os kedvezménnyel szerezhetitek be.

 

H&M

 

Legyen az női, férfi, vagy gyermek ruha és kiegészítő, a H&M-ben most akár 50%-on tudjátok ezeket megvásárolni. 

 

Balance

 

A Balance üzletébe térve a férfiak most a téli akció keretein belül 30-50%-os leárazásban részesülnek, illetve a bolt nagy öltönyvásárt tart, érdemes végigmeozni a portékájukat. 

 

Cosmos City

 

Próbálok nem rossz véleménnyel lenni és szépen tálalni a tényt, hogy a Cosmosban akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok most meg az idei őszi/téli kollekció megmaradt darabjait. Ha szeretnétek bugyit venni 300 Ft-ért, mindenképp látogassátok meg őket!

 

J.Press

 

Férfi vagy női fehérneműt, zoknit, köntöst keresel? Rohanj a J.Press-be, most 30%-os kedvezménnyel dolgoznak!

 
Devergo

 

Devergo-éknál sem maradhat el a nagy téli leárazás, aki 30-50%-al olcsóbban szeretne ruhát vagy cipőt vásárolni, annak kötelező benézni hozzájuk. 

 

Mantrani

 

Óriás betűk hirdetik, hogy a Mantrani üzletébe betérve bizonyos lábbeliket 50%-kal szerezhetünk most be. 

 

Players Room

 

Az időjárás előrejelzéseket elnézve még nem késő az idei télre beszerezni egy új bakit a Players Room-ból, most akár 50%-kal olcsóbban. 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: