2016. 12. 15., csütörtök, 12:06

Holnap lesz a CSÚNYA PULCSIK világnapja! Mutatjuk a kaposvári felhozatalt!

Legyen rénszarvasos, hóemberes, kismacskás, télapós, csillogó-villogó, fájdalmasan agyondíszített vagy simán csak flitteres az a pulóver, itt az ideje, hogy beszerezzetek vagy előrángassatok egyet a szekrényből, hiszen holnap, azaz december 16-án ünnepeljük a Nemzetközi Csúnya Pulcsik Napját!

A cél, hogy ezen a gyönyörű pénteki napon - bármilyen csúnyácska darab is akad a kezedbe - ebben menj melóba, suliba, állásinterjúra, az esti buliba vagy bárhova!

 

 

A Nemzetközi Csúnya Pulcsi Nap több éve ismert világszerte, rengeteg országban szerveznek ilyenkor gyűjtéseket, hogy aztán az összegyűjtött cuccokat hajléktalanoknak és rászorulóknak adományozzák. 

 

 

Az akciónak külön weboldala is van, ahol visszaszámláló mutatja a jeles nap érkeztét. Az évek alatt számtalan híresség is az ügy mellé állt, köztük az angol királyi család, de találni példát a munkatársait megbotránkoztató kollégára is.

 

Hogy egy kis helyi színt is vigyünk a dologba, összeszedtük nektek a legjobb karácsonyi ronda pulcsikat Kaposvárról! Volt belőle bőven...

 

Reál BálaTesco

Reál BálaHádaTescoReál BálaHádaTescoHádaC&ADivat Show ÁruházC&ADivat Show ÁruházC&AC&AC&A

A 74nullanulla csapata már készen áll a jeles napra, szerelkezzetek fel ti is és árasszuk el a várost a legcsúnyább karácsonyi pulóverekkel!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: