2016. 11. 30., szerda, 14:09

Ünnepi köröm trendek Kaposváron - Ha menő akarsz lenni, ilyen tappanccsal főzöd a halászlét!

A télapó lassan a kéményeken kopogtat, így körbenéztünk Kaposváron, hogy milyen ünnepi trendek mennek köröm fronton. Mutatjuk mik a 2016-os ünnepi időszak legmenőbb megoldásai, színei, formái.

Szerencsénkre volt a tarsolyunkban egy ismerős, aki képben van a témában, mivel lassan 15 éve foglalkozik oktatással az Alfa Kapos Képző Központ Kft.-nél. Megannyi tanfolyamuk között szerepel a kézápoló és műkörömépítő képzés is, és 2016-tól nagyot szakítva belevágtak egy Magyarországon teljesen új márka forgalmazásába.

 

Gyorstalpaló a SpiritNails márkából

A márka 2008 óta van jelen az európai szépségiparban, így csak kis hazánkban lehet újdonság a neve. A kaposvári székhelyű, magyarországi kirendeltségű SpiritNails színskálában, eszközök és díszítő elemek terén is lenyűgöző választékot kínál. Ha nem hiszitek, csak látogassatok el a weboldalukra, vagy keressétek fel őket Facebookon. De a végére hagytam a legjobbat - ár/érték arányban lekörözi hazai társait!

 

Műkörmöt készítette:Gotthárd Gréta  - Spirit Clear Gel, Spirit Nails S139 gél lakk, Matte Top Coated Gel, strasszkövek

 

Térjünk a lényegre! Milyen színű körmökkel díszítsd idén a karácsonyfát!?

Műkörmöt készítette: Bődör Viktória -Spirit Nails S03, S211, S212, S303 gél lakkok, ezüst transzferfólia, Top Coated Gel

Nem fogunk ezzel nagy meglepetést okozni, ennek ellenére eláruljuk, hogy az előző évekhez híven a piros idén is sláger marad. Legyen az bordó árnyalatú, csillámos vagy ferrari piros, bármelyiket kened fel, tuti, hogy nem lősz mellé. Azoknak akik nem szeretik az unalmas egyszínűséget, a fehér különböző tónusait ajánlanánk, gyöngyházas és csillámos kivitelben.

 

Legyél bevállalós az év végi bulin!

Műkörmöt készítette: Bődör Viktória -Spirit Nails S01, S253 gél lakk, arany csillám, arany szegecsek, Top Coated Gel

Ugyan rengetegen választják az aranyat az ünnepi időszakban szegecsek vagy csillámok formájában, mi ezt inkább szilveszterre ajánlanánk, hiszen egy fekete árnyalattal - főleg ha le van mattítva -nagyon brutális, egyben elegáns megjelenést tud adni a kezünknek. A cél pedig, hogy minél bohémabb és bevállalósabb praclikat csináltassatok. Ám nincs olyan autentikus divat, mint a karácsonyi témában, hiszen zömében a kiválasztott ruhával kell összhangba hoznotok a praclit.

 

A túl hegyes karmokat hagyd a Nyugati boszorkányra!

Műkörmöt készítette:Gotthárd Gréta - Spirit Nails S121 gél lakk, Matte Top Coated Gel, strasszkövek

Idén újra visszaköszönnek a sarkok - akarjuk mondani a kockás formák - ám ha nőiesebb alakzatra vágynál, akkor egy kicsit hosszabb, mandula alakú körömre esküsznek a szakik. Az ünnepi sürgölődés-főzőcskézés okán ajánlottabbak a rövidebb darabok, ám év végére mindenki bújjon ki a burkából és merjen picit extrémebb lenni a hosszúság kérdésében.

 

Válts a hópelyhekről a kötött pulóverre!

Műkörmöt készítette:Gotthárd Gréta - Spirit Clear Gel, Spirit White Gel, Gold Gel

Előkerülnek a jól megszokott motívumok, mint mikulás, hópehely, masni, kis maci és még sorolhatnánk a végtelenségig, de ha trendik akartok lenni, a 2016-os év slágere a kötött pulóver minta! A hagyományos strasszok és csillámok mellé pedig a díszítőszalagokat tudnánk opcióként ajánlani az idei szezonra, ha "fenszik" akartok lenni!

 

Hát én ehhez hasonlót még csak az Instagramon láttam!

 

A SpiritNails csapata egy teljesen új technikába is betekintést engedett számomra. A cucc neve transzfer fólia, az elkészítéséhez pedig nincs másra szükség mint egy pöpec ollóra, ragasztóra és magára a termékre. Meglehet, hogy ti már összefutottak vele valahol, de ilyen kicsiny alakzatokban való felhelyezése olyan hatást kelt, mintha üvegszilánkok pihennének a körmeiden. Látványos és a fényre lépve vele különböző színekben pompázik. 

 

 

Végszónak csak annyit, hogy lépjetek ki a komfortzónátokból, merjétek bevállalni idén az újdonságokat, legyen minél feltűnőbb és szemkápráztatóbb! Ja és amíg el nem felejtem -használjatok SpiritNails termékeket, engem megvettek kilóra velük!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: