Visszatér a chat.hu – Messengerbe integrálva!

2016. 11. 22., kedd, 09:57

Visszatér a chat.hu – Messengerbe integrálva!

A 90’-es évek gyermekei bizonyára emlékeznek az ezredforduló után nem sokkal szárnyra kapott híres neves „közösségi oldalra” a chat.hu-ra.

Aki tagadná, hogy ismeri az oldalt az hazudik, mert mindenki fent volt. Álneveken, eredeti, jól megszokott nickneveken vagy a teljes nevünkön, de mindenki aki számított jelen volt. Nézegettük a chat ablakokat, random belépkedtünk szobákba, és priviket írtunk a számunkra szimpatikus arcoknak. A 2000-es évek névtelen Facebookja volt a chat.hu, amely most kicsit más formában és más néven, de úgy tűnik visszatér.

 

 

Ausztráliában és Kanadában egy új funkciót tesztel a Messenger, amely hasonló szolgáltatásokat nyújt, mint anno idehaza a híres csevegő oldal. A Messenger Rooms fantázianevű app lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy csevegő szobákat hozzanak létre, ahova meghívhatnak tagokat és jóváhagyhatják mások csatlakozási kérelmét.

Az anonimitás természetesen itt is megmarad, hiszen a felhasználóknak lehetőségük van nickneveket használniuk. Azonban nem csak teljes megfigyelés alatt lévő szobákat lehet létrehozni, hanem olyanokat is, ahová random bárki beléphet, és csatlakozhat a beszélgetésekhez, nincs szükség engedélyekre, csak egy linkre, amelyet valaki valahol megosztott.

 

 

A Messenger 2014 végén már próbálkozott egy hasonló funkcióval, akkor nem jártak sikerrel. Kíváncsian várjuk, hogy a változtatásokkal mire mennek és remegő ujjakkal várjuk, hogy végre nálunk is bevezessék a chat.hu új generációs változatát!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: