2016. 11. 18., péntek, 11:10

Hamarosan talán Kaposvár felett is körözhetünk Supermanként

Megint nagyot dobott a Google, a jól ismert Google Föld alkalmazásba csempészett be egy nagyszerű újdonságot, amit jelenleg még csak kevesek csekkolhatnak.

 

Megjelent a Google Föld legújabb verziója, amely a manapság óriási népszerűségnek örvendő VR platformot is kiaknázza. A virtuális valóság sisakkal rendelkezők mostantól Superman szemszögéből is nézelődhetnek a világ pontjain az alkalmazás segítségével. Igaz, hogy még nem sokan rendelkeznek ilyen szemüveggel, viszont valamiért a Google még őket is megszűri, mivel a bámészkodás jelenleg csak a HTC Vive sisakkal rendelkezőknek elérhető.

 

 

Képzeljük el, amint a szemüveget feltéve bejárhatjuk a Grand Canyont, Manhattant, sőt akár az egész világot úgy, hogy ki se lépünk a szobánkból. 

A jövőben a Föld VR verzióját megnyitják a felhasználók előtt, így bárki szerkesztheti a felületet, új dolgokkal, képekkel, élményekkel gazdagítva az alkalmazást. Talán néhány lelkes kapovári fejlesztő az egész város virtuális képét is elkészíti, így VR szemüveggel apró városunkat is bejárhatnák az érdeklődők a négy fal közül. 

 

 

Karácsonyra mi is kérünk egy ilyen VR sisakot a Jézuskától, hátha a jövőben első kézből élvezhetjük a virtuális valóság napról napra fejlődő világát.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: