2016. 11. 08., Kedd, 15:48

Online vásárolnál? Bolond vagy ha nem vársz november 11-ig!

Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az Aliexpress webshop, amely most péntekre tervezi az extrém leárazásait, amit ha ki tudtok várni, nem kevés pénzt hagyhattok a zsebetekben.

Bár sokan az érdekes dátum miatt (11.11) a szinglik napjának is nevezik az Aliexpress Global Shopping Festival elnevezésű akcióját, nem valószínű, hogy csak a szinglik használnák ki az oldal 50%-os kedvezményeit. Az akció méretét igazolja a tavalyi adat, mely szerint ezen a napon az első 12 órában 9,3 milliárd dolláros forgalmat bonyolított az oldal. Brutális.

Csak fel akarták dobni az online vásárlást

Az ötlet 2009-ben fogant Daniel Zhang fejében, aki kicsit fel akarta dobni az online vásárlásokat az év végén. Ez annyira jól sikerült, hogy nagyobb forgalmat generált tavaly, mint a Black Friday, a hálaadás és a Cyber Monday együttvéve! A Global Shopping Festival elnevezésű akció most már hazánkban is teret hódított, és nem kell egyből gagyi cuccokra gondolni, hiszen több mint 40 ezer kereskedőtől több mint 30 ezer márka közül lehet válogatni kedvünk szerint, ráadásul mindezt fél áron egy teljes napig, sorban állás nélkül. Kinek ne érné meg?

Én is vásárolni akarok!

Akkor regisztrálj az Aliexpress oldalára ITT, és ha ügyes vagy, és a napi első tízezer között vagy, még egy öt dolcsis utalványt is hozzád vághatnak. A termékek java részét ingyen szállítják, bármennyibe is kerül, viszont ebből fakadóan sokat kell rájuk várni. Nem ritka az sem, hogy több mint egy hónap múlva érkezik meg a termék, így a karácsonyi ajándékot nem biztos, hogy szerencsés itt beszerezni.

Online vásárolni biztonságos?

Miért ne lenne az? Ha nem érkezik meg a termék, két gombnyomással lehet jelezni, az elköltött pénz pedig azonnal landol a számlánkon. Az oldal egy jól működő webshop, nem húznak le senkit, főleg akkor nem, ha odafigyelünk, mit veszünk. Arra viszont mindenképp oda kell figyelni, hogy néhány akciós termékből limitált darabszám lesz, így nem árt sietni.

Vásárlásra fel!

Nem kell meglepődni, hogy mennyien be vannak sózva az akciók miatt, hiszen nem hozzájuthatunk például egy Xiaomi telefonhoz 50 ezer forinttal olcsóbban, vagy egy menő karórához néhány ezresért. A nagy napra leginkább az Aliexpress mobil alkalmazásával lehet készülni, amit az almások ITT androidosok pedig ITT tudnak letölteni. Érdemes már most körbenézni, hiszen ajándékkártyákhoz is hozzá lehet jutni féláron, amelyeket használhatunk is a nagy napon. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: