Két nagy kedvencünk is visszatér a moziba - A 74nullanulla heti moziajánlója

2016. 10. 26., szerda, 16:14

Két nagy kedvencünk is visszatér a moziba - A 74nullanulla heti moziajánlója

Mesefilmtől vígjátékig, thrillertől akciófilmig minden megtalálható ezen a hétvégén a kaposvári Cinema Cityben, így aki a rossz idő miatt a moziba menekül, nem fog unatkozni! Ráadásul a héten Ben Affleck és Zach Galifianakis is jelentkezik egy-egy filmmel, és az ő nevük szinte biztosíték a szórakozásra!

Ez a hét sem telhet el nyereményjáték nélkül, a páros mozijegyekért ITT tudtok játszani!

 

A könyvelő

 

A Ben Affleck nevével fémjelzett filmek rendre megérdemlik a figyelmet, hiszen a legújabb Batman neve mára már a legjobb színészek és rendezők közé emelkedett. Legújabb filmjében egy autista könyvelőt alakít Christian Wolffot, aki a világ egyik legjobbja szakmájában, hiszen miközben a legnagyobb bűnszervezeteinek segít pénzmosásokban, addig egy rakat hivatalos megbízással is ellátják. Legújabb legális munkája során egy világméretű cég könyvelésén dolgozik egy helyi asszisztenssel Dana Cummingsal (Anna Kendrick) amikor egy nem kicsi, 60 milliós hiba üti fel a fejét.

Wolff gyorsan rájön, hogy igen kényes témába nyúlt bele, hiszen hirtelen hullani kezdtek körülötte az emberek, ráadásul a Pénzügyminisztérium nyomozóirodája  J.K. Simmonsal az élén is szaglászni kezd. A végletekig precíz könyvelő másik arca is megmutatkozik a hajsza során, hiszen nem csak a számok, de a fegyverek között is otthon érzi magát Wolff. Az elgondolkodtató történetvezetéssel, nagyszerű színészi teljesítményekkel és végletekig izgalmas fordulatokkal megfűszerezett filmet az alábbi időpontokban tekinthetitek meg a kaposvári Cinema Cityben:

 

PÉNTEK: 14.20, 17.00, 19.40. 22.20

SZOMBAT: 14.20, 17.00, 19.40. 22.20

VASÁRNAP: 14.20, 17.00, 19.40. 22.20

 

ELŐZETES:

 

Lángelmék

 

 

Már az előzetest látva is elég nehéz elhinni, hogy egy igaz történeten alapuló filmet látunk, na de a filmet látva meg végképp teljesen abszurd a történet. A Lángelmék Zach Galifianakisel a főszerepben egy igazi vígjáték, amelyben olyan abszurd dolgokat művelnek a főszereplők, hogy olykor nem tudjuk eldönteni, nevessünk vagy sírjunk bénázásaikon. Főhősünk ugyanis megunja a szürke hétköznapokat, amelyeket pénzszállító autót vezetve tenget, és kollégája Kelly (Kristen Wiig) unszolására egy nagyszabású balhéba kezd, amely során nem kevés pénzt, 17 millió dollárt zsákmányol.

A rablást mindenhol zseniális sőt egyenesen mesteri munkaként jellemzik, holott az elkövetőket látva közel sem ez a két szó jut először eszünkbe. A pénz azonban hamar elúszik, és igazi banditák lépnek a színre akik megpróbálnak lelépni a hihetetlen összeggel, így David és Kelly nyomukban a rendőrökkel próbálják meg kétségbeesetten visszaszerezni a zsákmányt. Hogy ez sikerül e, a kaposvári Cinema Cityben az alábbi időpontokban lehet megtudni:

 

PÉNTEK: 16.00, 20.20, 22.20

SZOMBAT: 16.00, 20.20, 22.20

VASÁRNAP:  16.00, 20.20, 22.20

 

ELŐZETES:

 

Trollok

 

 

Bár a címet olvasva először az internet beszóló bajnokai, majd a Gyűrűk urából megismert rusnya lények jutnak eszünkbe, a Trollok című mesefilmben erről szó sincs. A Mike Mitchell által rendezett vígjáték egy aranyos kis népről szól, a Trollokról, akik apró méretükkel és hosszú hajukkal tűnnek ki a képből, ám még közülük is kiemelkedik Ágas, aki kicsit különb mint a többiek. Ám egy váratlan támadás következtében, főhősünk Pipacs segítségére siet, és együtt próbálják meg kiszabadítani népüket a gonosz fogságából. A rendkívül mókás és látványos történet végére a kaposvári Cinema Cityben az alábbi időpontokban lehet járni:

 

PÉNTEK: 14.30

SZOMBAT: 10.30, 14.30

VASÁRNAP:  10.30, 14.30

 

ELŐZETES:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: