Az új magyar ismerkedős appban már csak a csajok kezdeményezhetnek

2016. 10. 24., Hétfő, 15:03

Az új magyar ismerkedős appban már csak a csajok kezdeményezhetnek

Nagyot fordult a világ az utóbbi években a párkapcsolatok terén, amire tökéletes példa a méltán sikeres új magyar ismerkedős alkalmazás, a Lili Fox.

Még csak egy hete indult és mégis nemzetközi vizeken evez már a Tinderre hajazó magyar társkereső alkalmazás, a Lili Fox. Az Androidra és iPhonera is ingyenesen letölthető appot már több mint 3000-en használják, ráadásul most a Global Dating Insights nemzetközi startup versenyben is a londoni fináléba került.

Tényleg egyszerű - néhány lépés és jöhet az igazi!

Az alkalmazás sikerességén nem csodálkozunk, hiszen a Tinderhez hasonlóan rendkívül egyszerű, a regisztrációt követően mindössze 3+1 lépésre van szükség, hogy máris megkereshessük életünk párját. Először a „Mit kedvelsz?” kérdésre kell megadni a helyes válaszokat ikonok segítségével, majd lőnünk kell egy képet, ami alapján belénk eshet a nagy Ő, majd meg kell adni pár alapadatot magunkról, aztán csak ki kell választanunk a célközönséget és indulhat a párkeresés!

A Tinderrel ellentétben itt azonban nem olyan egyszerű megtalálni a párunkat, hiszen nem minden jöttment pofát vág hozzánk az app. A megjelenő profilképek alatt érdeklődési köröket találunk, amelyek közül el kell találnunk az adott személy kedvenc elfoglaltságát, ezután juthatunk csak teljes profiljára. Ez nagy előny a Tinderhez képest,

hiszen ha már van közös érdeklődési körünk, máris tudunk valamiről diskurálni, nem kell a már rongyosra járatott „Szia, mizu?” kérdéssel indítani.

Csajoknál a gyeplő - csak ők kezdeményezhetnek!

Ha a teljes profil végigpörgetése után is tetszik az illető, mehet számára a szivecske egy kredit áráért, amiből szerencsére napi 10 ingyenes, viszont ha egy nap nagyon meg akarjuk találni az igazit, pénzért természetesen még vehetünk krediteket.

Azonban a szivecske nem elég, hiszen ha össze is kapcsol titeket a Lili Fox, nem biztos, hogy megkezdődik a beszélgetés is, hiszen a fiúk számára tiltott a kezdeményezés, ez csak a csajok számára adatott meg. Hölgyeim, így tehát vége a kínos lerázásoknak, ti léphettek először! Srácok, nektek meg csak annyit mondunk, hogy itt azért nehezebb a "Friendzone"-ba kerülni, mivel ha egy társkereső alkalmazáson keresztül ír rád egy csaj, az nem azért van mert épp nincs kivel könyvtárba járnia...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: