2016. 10. 21., Péntek, 13:15

Egy éves a Kaposvári Tekergő - El sem hinnétek mennyit hajtottátok! (Mi azért eláruljuk!)

Ezen a héten töltötte be első szülinapját a MY City MY Bike, azaz a városkánkban kialakított közbringarendszer. Az országban elsőként nálunk hajthattátok az elektromos rásegítésű kerékpárokat és e-rollereket 2015 októberétől. Ennek örömére jöjjön most pár adat, amitől biztosan nektek is tátva marad a szátok! Na meg a szülinapi játékról se feledkezzünk el!

Nézzük a számokat!

A használatok száma, értendő minden e-kerékpár vagy e-roller felvételre:

15.000

Egy év alatt összesen 11.500 órát töltöttetek az elektromos szerkezeteken, azaz kb. 480 napot, 16 hónapot, tehát több mint egy évet.

Az utóbbi egy évben többet gurultatok rajta, mintha megkerültétek volna a Földet! Míg az Egyenlítő hossza 40.075 km, Ti 50.000 km-t tettetek meg rajtuk. 

Boldog Szülinapot Kaposvári Tekergő!

Az egy éves születésnap örömére a PBSH (Public Bike System Hungary Kft.) játékot hirdet a kaposváriak között. Nincs más dolgotok, hogy megnyerjétek álmaitok bringáját - legyetek akár most regisztráló vagy már meglévő felhasználók - mint október 18. - 27. között beruházni egy 1 éves bérletre.

A játék részleteit itt és itt találjátok!

Fejlesztések várhatóak:

A születésnapi nyereményjátékon kívül újdonságokkal is kedveskednek az üzemeltetők nektek, lássuk csak mik ezek:

November 1-től már okostelefonon, azaz online is vásárolhatunk alkalmi jegyet, illetve bérletet, ezenkívül nem kell a Tourinformig menni, hogy lekérdezd az egyenlegedet, hanem az itt létrehozott fiókodban megtekintheted.

Ám a legtutibb fejlesztés talán az, hogy ezentúl 1 kártyával már egyszerre 2 rollert vagy kerékpárt is tudsz kölcsönözni!

Mi innen kívánunk Boldog Szülinapot az egy éves Kaposvári Tekergőnek, amit mi is előszeretettel használunk, ha nem hiszitek kattintsatok ide!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: