Na de mik is azok a tipikus amerikai kaják, amikből a Texas Burger építkezik? - tettük fel magunknak a kérdést, melyre a heti menüválaszték azonnal választ is adott:
Naponta három féléből választhatunk a fix leves mellett, 'ofkorz' a burger adja magát, ezen kívül pedig tényleg olyan tipikusan jenki étkeket kínálnak, mint a csirkecomb ropogós bundában, a mac n' cheese tészta, vagy a sertésragus pite.
Kedden fél 1-kor érkeztünk és rendelés után 7 perccel már meg is érkezett a forró brokkoli-cheddar sajt krémlevesünk. Bár krémnek kissé híg volt és valami ropogtatnivaló is elfért volna mellé, azért az ízével meg voltunk elégedve. A cheddarral ügyesen ráfűzték az amerikai vonalra, most már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy a továbbiakban sikerül-e változatosan tartani a levesválasztékot az amúgy nem túl széles merítésből.
Nyitás utáni tesztünkben már véleményeztük a burgerkínálatot, akkor ezt írtuk: "A hús teljesen átsült, ezért szaftossága sajnos nem igazán maradt. Ez az a helyzet, amikor a kevesebb több, érdemes lenne több zsírral megkínálni, hogy ne legyen ennyire fojtós". Mostanra sikerült kiküszöbölni ezt a csorbát, jó választás, ha hambit kívántok ebédre.
A "Stew" sertéragu pite egy írországból importált zöldséges sertésragu sűrű krumplipürével. A pitének elképesztően jó az állaga, mintha csak a nagyi rétestésztája lenne. Nagyon jól megy a barnasörrel főtt raguhoz, pacsi a szakácsnak!
Csirkemell csíkok hasábburgonyával - nem hangzik valami izgalmasnak ugye? Hát nem is az, bár a speckó fűszerkeverék dob rajta, esetleg még valami mártogatós témával lehetne erősíteni ezt a fogást, de sörrel így is elmegy.
Tök szuper, hogy most már a magyar és az olasz konyhán kívül is választhatunk menüt ebédre, reméljük lesz elég fantáziája a szakácsnak, hogy változatos kínálat legyen hétről-hétre.
ESZEM-ISZOM rovatunk összes irományát ITT találjátok!