Feldolgozások terítéken - A 74nullanulla heti moziajánlója

2016. 10. 19., szerda, 15:36

Feldolgozások terítéken - A 74nullanulla heti moziajánlója

Úgy tűnik, a képregény adaptációk mellett a könyv adaptációk korát is éljük, hiszen az e heti moziajánlókban három olyan film került sorra, amelyek egytől-egyig híres regényekből lettek vászonra varázsolva.

Ez a hét sem múlhat el nyereményjáték nélkül, a két darab páros jegyért ITT  tudtok játszani!

 

 

Inferno

Dan Brown legutóbbi regényéből készült Infernora, valamivel többet kellett várni mint a sorozat korábbi részeinél, hiszen míg a Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok között csupán három év telt el, addig a legújabb epizódra  hét évet kellett várni. A méltán sikeres Dan Brown szériából már ismert Robert Langdon professzort ezúttal is Tom Hanks kelti életre, akinek oldalán ezúttal egy bájos doktornővel Siennával (Felicity Jones) találkozhatunk. Hősünknek most úgy kell megakadályozni egy, az egész világra fenyegetést jelentő vírust, hogy jókora hátrányból indul, hiszen emlékezetkieséssel ébred egy kórházban.

Miközben a szimbólumkutató emlékei után kutat az őt ápoló doktornővel Siennával, kénytelen menekülni Firenze utcáin, nyomában rosszakaróival, kezében egy különös tárggyal. A professzort körülvevő rejtélyek felfedései mind egy irányba mutatnak, hogy Bertand Zobrist egy olyan vírust készített, amely az egész világra veszélyt jelenthet, és a megoldáshoz Dante Poklán keresztül vezet az út. A rendkívül izgalmas és fordulatokkal teli filmet az alábbi időpontokban tudjátok megtekinteni a kaposvári Cinema Cityben:

 

PÉNTEK: 15.00, 17.30, 20.00, 22.30

SZOMBAT: 11.00, 15.00, 17.30, 20.00, 22.30

VASÁRNAP: 11.00, 15.00, 17.30, 20.00

 

Előzetes:

 

 

 

A lány a vonaton

Paula Hawkins világsikerű regényének feldolgozása az ősz egyik legjobban várt filmje volt. A Tate Taylor által rendezett filmben egy fiatal ingázó nővel, Rachellel ismerkedhetünk meg, aki nap mint nap vonatozik munkája miatt a városba, miközben mindig elhalad volt otthona előtt, ahol mára már volt férje (Justin Theraux) és annak új felesége (Rebecca Ferguson) lakik. A nő képzelődésekkel üti el az utazási időt, álmodozik az ablakból látott párok tökéletes életéről, a szerelmükről és hűségükről.

Egy nap azonban váratlan dolognak lesz szemtanúja, amelynek következtében összeomlik a fejében összerakott kép a párról és nyomozni kezd az igazság után. A rendőrségen tett vallomását azonban alkoholproblémái és emlékezet kiesései miatt nem hiszik el, hamarosan pedig már abban sem lesz biztos, hogy valóban mit látott és mit nem. Az izgalmakkal teli thrillert az alábbi időpontokban tudjátok megtekinteni a kaposvári Cinema Cityben:

 

PÉNTEK: 13.30, 18.00, 22.00

SZOMBAT: 13.30, 18.00, 22.00

VASÁRNAP: 13.30, 18.00

 

Előzetes:

 

 

 

Jack Reacher: Nincs visszaút

Lee Child népszerű regénysorozatának folytatására négy évet ugyan várni kellett, de a második epizód, a Jack Reacher: Nincs visszaút még az első epizódon is túlmutat. Edward Zwick rendezését világszerte pozitívan fogadták a nézők és a kritikusok egyaránt, a Tom Cruise rajongók legnagyobb örömére. A történet ott kezdődik, mikor Jack egyik régi nyomozóegységének jelenlegi vezetőjét, Susan Turner hadnagyot hazaárulásért letartóztatják.

Főhősünk hisz társa ártatlanságában, ezért kiszabadítja őt a börtönből, és együtt nekilátnak a nagyszabású összeesküvés felgöngyölítésének. Az események azonban eldurvulnak, a páros életére pedig egyre többen pályáznak, hiszen olyan titkokra bukkanak nyomozásuk során, amelyek örökre megváltoztathatják az életüket. A két órás akciófilmet a kaposvári Cinema Cityben az alábbi időpontokban nézhetitek meg:

 

PÉNTEK: 14.00, 17.00, 20.20

SZOMBAT: 10.30, 14.00, 17.00, 20.20

VASÁRNAP: 10.30, 14.00, 17.00, 20.20

 

Előzetes:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: