2016. 10. 18., kedd, 14:32

Di Caprio kelti életre A bolygó kapitányát!

Az Oscar-díjas színész már eddig is kitűnt a hollywoodi hírességek közül környezetvédelmi törekvéseivel, a legfrissebb hírek szerint azonban most tényleg egyedülálló dologra készül.

 

Minden bizonnyal sokunk emlékeiben tisztán él a kép az 1990 és 1996 között futó, Magyarországon a 90-es évek végén vetített A bolygó kapitánya című rajzfilmről, amelyet anno még a Hanna-Barbera gyártott. A rajzfilm rendkívül sikeres volt a gyermekek körében, ráadásul úgy, hogy a környezetvédelmi és társadalmi problémákra fókuszált.

 

 

A napjainkban a nagyvásznon zajló remake őrületben nem meglepő, hogy valaki felfigyelt erre az anno sikeres sorozatra, viszont az már a sors fintora, hogy az a valaki Leonardo Di Caprio volt. A világhírű színész többször használta már hírnevét arra, hogy felhívja a világ figyelmét a környezetvédelemre, nemrég például a klímaváltozásról forgatott egy dokumentumfilmet a National Geographic-al karöltve.

 

 

Di Caprio produkciós cége, az Appian Way, a Paramount kérésére készíti el a filmet, amelynek eddig csak két forgatókönyv írója, Jono Matt és Glen Powell ismert. Azt, hogy a Kapitány szerepére ki kerül, egyenlőre még nem tudni, de menő húzás lenne a készítők részéről, ha kapásból Di Capriót tennék a Kapitány és egyúttal a film főszerepére!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: