2016. 10. 12., szerda, 16:21

Nem vagy szalonképes állapotban? Bérelj autót sofőrrel egy taxi áráért!

Nagyon szeretnék megtörni a taxisok monopóliumát, az Uber után újabb személyszállítási, akarom mondani autóbérlési alkalmazás tűnt fel a piacon.

 

A Car4You, tanulva az Uber hibájából nem személyszállítást ajánl, hanem autóbérlést sorőrrel. Az új app így kívánja megkerülni az Uber elé már kifektetett akadályokat, hogy egy alternatív megoldást nyújtson a taxisokkal szemben. Az alkalmazás nagyon jól működik már hazánkban is, egyelőre csak a kevés utas miatt fáj a felhasználók feje.

 

Nem személyszállítás, autóbérlés!

A Car4You már a leírásában is kiemeli, hogy nem ugyanazt a szolgáltatást nyújtja, mint a taxi társaságok, csak itt nem személyszállítás történik, hanem autóbérlés sofőrrel. Az applikációba belépve a regisztráció után meg kell adnunk a tartózkodási helyünket, valamint azt hogy hová utaznánk, mire az alkalmazás már ki is dobja mire számíthatunk és mennyibe fog fájni az utazás.

 

 

A rendelésfelvételkor az alkalmazás megadja milyen autóra számíthatunk, sőt követhetjük az alkalmazáson keresztül azt is, merre jár éppen a rendelt autónk. Az autóba ülve már suhanhatunk is a megadott címre, ahova jóval olcsóbban juthatunk el, mintha taxiba szállnánk, ráadásul a készpénzes fizetés mellett akár kártyával is fizethetünk az alkalmazáson keresztül.

 

 

Kevés utas, csak Budapest

Mivel egyelőre hazánkban még gyerekcipőben jár az alkalmazás - amelyen nem is tudunk csodálkozni az Uber körüli botrányok miatt - jelenleg még csak Budapesten lehet használni, de ha beindul a fővárosban a dömping, akkor vidéken is lesz Car4You.

A taxisok rágalmai ellen védekezve a felhasználók továbbra is azzal védekeznek, hogy ők nem személyszállítási szolgáltatást ajánlanak, hanem autóbérlést sofőrrel. Mert miért ne lehetne autót bérelni, miközben véletlenül legurul néhány sör, és mivel nem akar vezetni a bérlő, rendel egy sofőrt is, aki hazaviszi. A később megkapott számlákon sem a személyszállítás szerepel, hanem autóbérlés és soförbérlés.

 

Mi támogatjuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: