2016. 10. 07., péntek, 09:42

FELHÍVÁS! Ellopták ezt a két bicót, ha ismered a gazdájukat, jelentkezz!

A zárakat lefeszítették és ellopták a két kerékpárt egy kaposvári áruháznál lévő tárolóból. Most a kerékpárok tulajdonosait keresik a kaposvári rendőrök.

A Kaposvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indított két helyi lakos ellen. A 26 éves és a 32 éves férfiak október 4-én 21 óra 30 perc és 22 óra 30 perc közötti időben Kaposváron, egy áruháznál lévő kerékpártárolóból egy-egy biciklit loptak el úgy, hogy azokról a zárat lefeszítették.
 
A bicikliket hazafelé tolták, amikor a rendőrök igazoltatták őket, de a biciklik származásával kapcsolatos kérdésre ellentmondásokba keveredtek. A rendőrök H. Ferencet és H. Istvánt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók október 5-én gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az eljárás további szakaszában mindketten szabadlábon védekezhetnek.

 

Az ellopott kerékpárok tulajdonosainak személye még ismeretlen, ezért a rendőrség várja a sértettek, illetve mindazok jelentkezését, akik a kerékpárok tulajdonosaival kapcsolatban információval tudnak szolgálni!

Ezt a két bicót keresik:

Ismeretlen márkájú, metál-zöldes színű, férfi vázasHauser márkájú, metál-sötétkék színű, férfi vázas, mountain bike

 

Itt jelentkezz ha ismerősek:

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12. szám alatt), vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: