2016. 10. 06., Csütörtök, 19:54

„Tudnék örülni a sörös vagy whiskys méznek @ Mézfesztivál!” - vicces kaposvári kommentek a Facebookról

A közösségi háló egyik legnagyobb előnye, hogy tulajdonképpen bárki kifejtheti a véleményét bármiről. A kommentek azonban sokszor olyan jóra sikerülnek, hogy több lájkot kapnak, mint maga az adott tartalom. Most körülnéztünk kicsit a Facebookon és találtunk néhány igazán humorosra sikeredett hozzászólást, amely Kaposvárhoz köthető.

Nincs melegvíz? No problem!

Éves karbantartás miatt nemrég pár napra kikapcsolták a melegvizet a kaposvári társasházakban. Erre a szolgáltató - ahol csak tehette - felhívta a fogyasztók figyelmét. Így került képbe az a Facebook poszt is, amelyet kapásból széttrollkodtak a vicces kedvű komment huszárok. Az első hozzászóló mindjárt azzal dicsekedett, hogy milyen módszereket alkalmaznak a költségeik mérséklésére. Mondjuk, a fürdésszám radikális csökkentésénél valóban nem létezik olcsóbb megoldás, ám ahogy a következő humorherold fogalmaz: mielőtt emberek közé megy a delikvens – mint pl. a buszon – érdemes lenne átgondolni mennyit ér az önálló „rezsicsökkentés”. A legjobb azonban még csak ezután jött! Egyesek úgy gondolják, ha elveszik a meleg vizet, akkor ők bizony visszaveszik! Méghozzá a szökőkutakból! Jó, azok annyira nem is melegek, nem is tiszták, de mégis: ami jár, az jár! Csak aztán a végén nehogy az anyuka keze járjon el kisfia „bölcs” tetteit követően.

Pióca a gyomorban

A Virágfürdő vize nem éppen arra lett kitalálva, hogy forró nyári napokon abból szürcsölgessünk, ám ha véletlenül mégis úgy adódna, hogy a nagy „hülyéskedés” közepette lecsúszik egy korty a torkunkon. akkor sem kell pánikba esni. Kommentelőink szerint sincs ok az ijedtségre. Főleg ha nem tapasztal hasmenést, nem nő pióca a gyomrában vagy esetleg nem érzi úgy, hogy „szétfolyik” a bélrendszere. Véleményünk szerint egyébként az utolsó kommentelő írta meg az igazságot: „Nem vizet, hanem sört kell inni!”

Felmentettek föciből

Vannak dolgok, amiket az ember vagy megtanul, vagy nem. Az, hogy melyik városban éltél/élsz, illik tudni. Azt sem árt tisztázni hogy ez a település hol helyezkedik el a térképen. Hősünk ismerőse azonban nagyon nincs tisztában a földrajzi alapismeretekkel, hiszen simán leoltotta barátját azért, mert Kaposvárt a „Kisalföldre” helyezte. Természetesen bajnokunknak nem volt igaza, ha csak a 61-es útszakaszt nem helyezték át úgy jó 150 kilométerrel északabbra. Ami nálunk viszont mindent vitt, azaz utolsó hozzászólás, ahol a szavakat visszafelé olvasva ezt kapjuk: Kaposvár már nem az otthonod! Elképesztő.

Sörös méz? Hmmm

A IX. kaposvári mézfesztivál is meghozta a kreatív kommentelők kedvét, az alkoholra szomjazó web harcosok rögtön hozzá is szóltak a különböző szeszesitalt tartalmazó mézek kifejlesztésének ötletével. Szerintük lehetne sörös, whiskys, whisky+kólás ízesítésű édes nedű. Bizonyosan finomak lennének ezek a variációk, ám nem gondolnánk, hogy a náthás időszak kellős közepén pont egy sörös méztől akarnánk gyógyulást várni. Vagy igen? 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: