És igen! Jön a Suicide Squad bővített kiadása!

2016. 10. 06., Csütörtök, 09:41

És igen! Jön a Suicide Squad bővített kiadása!

Végre biztossá vált, ami eddig csak pletyka volt. A DC legújabb filmje a Suicide Squad novemberben bővített kiadásban érkezik a polcokra!

Bár a kritikusok keserű szájízzel fogadták a Batman v Superman-t követő DC mozit, a Suicide Squadot (csapatunk szívét azért elnyerte az Osztag), a gyártók nem voltak ilyen bánatosak, hiszen a rekordot jelentő nyitó hétvége után több mint 700 millió dollárt gereblyéztek össze világszerte. Az összeget a november 15-én érkező Digital HD és a december  13-án érkező Blu-Ray kiadások még bőven emelhetik, főleg annak tükrében, hogy a készítők egy bővített kiadással készülnek.

Csakúgy mint a Sötét Lovag és az Acélember összecsapásánál, az Öngyilkos Osztagnál is készült egy, a mozikban nem látott jelenetekkel bővített rendezői változat, amely 15 perccel több anyagot tartalmaz, mint amelyet világszerte látni lehetett. A változathoz egy rövid kis bemutató is készült, amelyben valóban feltűnik néhány új jelenet, melyeknek főszereplői legnagyobb örömünkre valószínűleg Harley Quinn, és Joker lesz!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: