2016. 10. 05., Szerda, 10:21

Megnyitott a kisgömböc, a magyar minőségi hústermékek elkötelezett híve

Újra reneszánszát éli a minőségi hús használata, a jó háziasszonyok tudják, hogy fel kell fedezni a város kis boltjait. Egy ilyen üzlet Facebook csoportjába kaptunk meghívót, aztán meg is látogattuk személyesen, hogy saját szemünkkel győzödjünk meg a látottakról.

A Szondi utca 2. alatt található kisgömböc koncepciója első hallásra is nagyon szimpatikus - minőségi, magyar termékek, magyar disznóból, magyar előállítókkal, magyar eladókkal, lehetőség szerint minden (E-számok, tartósítószer, stb) mentesen, korrekt áron. Az üzemeltetők nem most jöttek a hathuszassal', járnak a fonyódi, pécsi vásárba, hamarosan Hévízen is nyílik boltjuk, szóval jól ismerik a vásárlókat.

- Egyszerűnek hangzik ez a koncepció, de valójában nem az, hiszen a legtöbb vásárló az olcsót keresi, ezért lemegy a multiba, aztán kérdés nélkül megveszi a ki tudja honnan származó (és mit tartalmazó) árut - fejtegeti nekünk a sztorit a tulajdonos.

Azért nyitottuk ezt a boltot, hogy olyan termékeket tudjunk forgalmazni, amiknek az elejétől a végéig tudjuk az eredetét. Közhely, de tényleg olyan cuccokat teszünk ki a pultba, amit mi is megeszünk.

A tepertőt, a kolbászt és a füstölt áruk nagy részét mi magunk állítjuk elő, és az összes beszállítónkat személyesen ismerjük, megbízunk a termékeik minőségében.

Nem a legolcsóbbat kereső közönségnek nyitottuk a boltot, de vannak termékeink minden árkategóriában, na meg hatalmas a választék. A másik, hogy olyan különlegességeket kapsz meg itt, amit nem feltétlenül találsz meg másutt - folyamatosan van például szürkemarha-, szarvas-, lószalámink, de ha disznósajtot vagy főtt tokaszalonnát akarsz, van az is.

A húskészítményeken kívüli kínálatunkban sem tömegtermékeket találtok, itt az egészséges a kulcsszó, minden E-t, tartósítószert és effélét igyekszünk elkerülni. Olyan kuriózumok is találhatók a polcokon, mint a Kaldenekker lekvárok, de vannak napi fogyasztási cikkek is a túróruditól a pirosaranyig. 

Szóval várunk mindenkit szeretettel a Szondi 2.-be, aki valóban jó minőségű húskészítményt szeretne az asztalára! Ja igen, és jó hír a belvárosi közönségnek, hogy hamarosan a Fő utcán nyílik a második boltunk, a Böllérbolt helyén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: