A Corner széles halválasztéka egyébként is kitűnik a többi kaposvári étterem közül, a jelenleg zajló halas héten meg pláne, ezért is volt nehéz a választás, de szerencsénkre a rendkívül jól felkészült és készséges pincérek megkönnyítették a dolgunk. A teljesség kedvéért mindkét előételből rendeltünk, főételből pedig az általunk legizgalmasabbnak talált fogásokat - békacombot, bébipolipot illetve vadlazacot - választottuk. A különleges alapanyagok természetesen nyers formájukban is érdekeltek bennünket, ezért lesomfordáltunk a konyhába pár kép erejéig.
A konyhán futottunk bele Botondba, a város legfiatalabb - és sok nőnemű vendég szerint a legjóképűbb - konyhafőnökébe. Ilyen szépen dolgozik:
Először az ember a szemével eszik, nem a szájával – tartja a mondás, melyet Botondék is jól ismerhetnek, hiszen maga a tálalás is kuriózum volt az előételektől a desszertig. Ugyanez igaz a kiszolgálásra is, hasonló profizmussal nem sok helyi étteremben találkozni. Mivel nem érezzük magunkat kompetensnek, hogy ezeket az ételeket kritizáljuk, a továbbiakban átadnánk a szót képeinknek, hogy legalább a szemetekkel jól lakhassatok. Annyit azonban el tudunk mondani, hogy városi szinten kiemelkedő, igazi fine dining élményben volt részünk. Ár-érték arányban is maximálisan korrekt volt, nem csak a minőség, a mennyiség tekintetében is. A hét végéig még tart a halas hét, próbáljátok ki ti is!
A következő hét a tradicionális ételeké, itt találjátok az étlapot és a következő hetek választékát!