2016. 10. 04., kedd, 15:13

Végéhez közeledik az egyik legjobb animációs sorozat

Szörnyű hírt olvashattak a minap a világ egyik legjobb animációs sorozatának rajongói, hiszen a Comedy Centralon is követhető Archer készítője, Adam Reed bejelentette, a sorozat a végéhez közeledik.

 

Az FX csatorna legidősebb sorozata az Archer, 2009-ben tűnt fel a csatornán és hamar belopta magát a nézők szívébe. Nem is csoda, hogy 7 évadot már lehúzott a kémcsapat, amely során olyan elképesztő felnőtt humorral operáltak, amelynek nem nagyon volt párja ebben a kategóriában.

 

 

A James Bond filmek és Az ítélet: család által megidézett Archer többször is elnyerte a Critics Choice legjobb animációs sorozatának járó díját, és közben szépen lassan meghódította a világot, köztük Magyarországot is.  A készítő nemrég egy podcastben beszélt a sorozatról: „Az a célom, hogy a 10. évaddal befejezzem az Archert. (...) a 8., 9. és a 10. évad csak nyolc-nyolc részből áll majd, aztán vége."  Reed elmondta, hogy a három utolsó évad merőben eltér majd az eddig látottaktól, ami nem újdonság a sorozat életében, hiszen a kémek világából egy évadon keresztül már kilépett a csapat, néhány tonna kokain eladásának reményében.

 

 

A rajongóknak azonban nem kell teljesen elkeseredniük, hiszen a sorozat producere Matt Thompson elkotyogta, gondolkoznak élőszereplős moziban is az Archerből, mindez azonban csak akkor kerül terítékre, ha a sorozat befejeződik. Úgy tűnik tehát, hogy hamarosan búcsút kell intenünk kedvenc kémünknek, aki felhagy kollégái (de legfőképp Cyrill) basztatásával.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: