Tinder költözik az iMessagebe!

2016. 09. 26., hétfő, 09:58

Tinder költözik az iMessagebe!

Az utóbbi időben jelentős ráncfelvarráson esett át az Apple készülékeken használható iMessage csetelő program, de koránt sincs vége a fejlesztéseknek.

Az iOS 10 megjelenésével az almás cég jelentősen felturbózta üzenetküldő alkalmazásá,t az iMessage-t. Mindehhez óriási lépés volt a cégtől, hogy megnyitották az appot a külső fejlesztők számára, így már mindenki beépítheti saját kis szolgáltatását a csevegő programba.

 

Nem túl bonyolult az alkalmazás annak, aki már használta a Tindert és az iMessage-t

 

Miért csak a partnerek között lehetne válogatni?

A Tinder is bekapcsolódott a játékba, és elkészítette saját kis alkalmazását az iMessage-hez, ami a Tinder Stacks nevet kapta. Az alkalmazást a partnerekkel közösen lehet használni, de nem úgy , ahogy első blikkre gondolnánk. Nem közösen lehet válogatni a nekünk tetsző csajok vagy pasik között, hanem képeket dobhatunk be beszélgetéseinkbe, amelyeket a Tinderben már jól ismert módon, jobbra vagy balra húzva fejezhetik ki véleményüket társaink. Az alkalmazás összesíti a szavazatokat, és a küldő fél láthatja, hogy vélekednek képeiről barátai.

 

Nem tudod mit vegyél fel reggel? Szavaztasd meg a Tinder Stacks-el!

 

Mire lehet használni? Bármire!

Hogy mindezt miként fogják használni a felhasználók nem lehet előre tudni, de rengeteg felhasználási módja lehet az appnak. A csajok például csinálhatnak 10 különböző selfiet 10 különböző napszemcsiben és pillanatok alatt megszavaztathatják az ismerőseikkel, hogy melyik szemcsi az igazi. De természetesen ezt bármivel el lehet játszani, legyen az ruha, óra vagy autó, de akár még az éjszakában is megszavaztathatjuk az ismerőseinkkel, hogy melyik rövidet verjük be a kocsmában.

 

És ti mire használtátok ezt az appot?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: