Igazi akciófilmek várnak ránk hétvégén! - Heti moziajánló

2016. 09. 23., Péntek, 11:30

Igazi akciófilmek várnak ránk hétvégén! - Heti moziajánló

Ha már túl hidegnek találjátok az időjárást a szabadtéri programokhoz, akkor irány a kaposvári Cinema City, ahol ezen a hétvégén is ellátnak minket minden földi jóval.

Ezen a héten se maradhattok nyereményjáték nélkül, ismét egy páros belépő a tét a kaposvári Cinema Citybe!

A hét mesterlövész

Egy jó western sose rossz, így nagy örömmel fogadtuk a moziműsoron feltűnő Hét mesterlövészt. A film nem egy teljesen új ötlet, hiszen csak az 1960-as azonos című alkotás remakeje lesz, amit még az 1954-es Hét szamuráj ihletett. A forrással tehát nincs gond, sem pedig a szereplőgárdával, amelyből elég ha csak a két főszereplőt, Denzel Washingtont és Chris Prattet emeljük ki, máris garantált a szórakozás.

A reboot nem tér el az eredeti sztoritól, így tehát adott egy álmos kisváros a vadnyugaton, amelynek lakóit egy kő gazdag iparmágnás tart rettegésben, akinek az emberéletek nem számítanak, csak is a tárcája vastagsága. A városka népe ezt megelégeli, és élükön Emma Cullennel törvényen kívüliektől kérnek segítséget, hogy elűzzék életük megkeserítőit. A város felszabadításához azonban nem lesz elég egy ember, így Sam Chisolm (Denzel Washington) csapatot  verbuvál, amelynek tagjai fejvadászok, szerencsejátékosok és bérgyilkosok. A hét mesterlövész  csatáját a városért az alábbi időpontokban vetítik a kaposvári Cinema Cityben:

Péntek: 14.00, 16.45, 19.30

Vasárnap: 14.00, 16.45, 19.30

Előzetes:

Idegpálya

Napról napra érkeznek az újabbnál újabb alkalmazások telefonjainkra, amelyek közül néhány hirtelen óriási rajongótáborra tesz szert, és szinte kötelező elemmé válik az emberek hétköznapjaiban. Egy ilyen app az Idegpálya is, amely a felhasználói számára két utat biztosít: vagy nézőként, vagy játékosként, de részt kell venniük a játékban. A fiatal Vee nem túl izgalmas életét barátai szerint ezzel az applikációval kellene feldobnia, mire a lány be is csatlakozik a játékba, mint játékos.

Az első feladatai során megismerkedik egy sráccal Iannel, akivel a felhasználók rögtön össze is boronálják, így együtt kell teljesíteniük a feladatokat, amelyeket a nézők adnak nekik. A játék azonban eldurvul és a kihívások egyre durvábbak, erőszakosabbak, mígnem a hihetetlen népszerűségre szert tevő párosnak már nem csak szórakozás a játékban való részvétel, hanem az életben maradásuk kulcsa. Az izgalmas, pörgős filmet az alábbi időpontokban tudjátok csekkolni a kaposvári Cinema Cityben:

Péntek: 15.30, 20.00, 22.00

Szombat: 11.40

Vasárnap: 11.40, 15.30, 20.00

Előzetes:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: