2016. 09. 20., Kedd, 10:09

Csak szombat, retro zene, 3D-s tapéta, +23 - Ez az új Chrome!

Szombaton lezajlott a teljes felújításon átesett Chrome nyitóbulija, beugrottunk megnézni mit sikerült összehozni a vezetésnek nyáron és hogy tetszik-e nektek az új dizájn.

Ütős volt a nyitó, a teltház miatt a kettő ki-kettő be beengedés ment már egész korán, így rövid várakozás után sikerült bejutnunk. Hogy részletes jelentést tudjunk adni nektek, az üzletvezetőt faggattuk a változásokról.

Csak a szombat és a retro!
Az első és legfontosabb változás a Chrome életében az, hogy heti egy napon lesz csak nyitva: szombaton. Akkor viszont egy hétre kimaxolja a partit mindenkinél, aki ellátogat egy eseményre. A nyitóbuli zenei felépítése lesz jellemző a folytatásra is, tehát a fő irányvonal a retro lesz. A 80-as és 90-es évek zenéit tolják majd 22:00-tól, amikhez hozzákevernek pár nagysikerű slágert a 2000-es évektől egészen a tegnap kijött Rihannáig. Inkább a dallamos, énekelhető számokra kell számítanunk, ugyanis

a minimal-techno-house-deep house vonalat a Parknak hagyják meg a buliszervezők
 

Szigorú +23, dresscode, facekontroll

Itt fontos megemlíteni, hogy minden eddiginél szigorúbban veszik majd a beléptetést: kizárólag 23 éven felülieket engednek majd be a portások. Azok közül is csak olyan vendégeket, akik megfelelnek a dresscode követelményeinek, ami nem más mint a „Be elegant!”. Mivel teljesen új üzemeltető vezeti a klubot, ezért semmilyen eddig kiadott VIP kártya nem érvényes a továbbiakban.
Mivel maga a hely is exkluzív lett, ezért magasabbra tették a mércét. Lehet, hogy nagyon feszül a bickód az edzős trikóban, de ne lepődj meg, ha fennakadsz a kidobók során: nem fognak beengedni! A kulturált szórakozás érdekében facekontrollt is bevezettek, ami azt jelenti, hogy a bejáratnál is és az éjszaka folyamán is végig figyelik majd a biztonságiak a vendégeket.

Azokat, akik viselkedésükkel rontják a színvonalat, egyszerűen eltávolítják, hogy mások szórakozását ne rontsák el

Csokis tequila, Aperol Spritz...

A zene mellett az italkínálat is változott, ami mondjuk ki – nem ártott. A megszokott és jól bevált piák mellé olyan finomságokat újítottak, mint a csokoládés tequila, a minőségi Asti Martini pezsgő, vagy a még nyári hangulatot idéző Aperol Spritz. Bővítették a koktéllapot is, ezentúl a szokásos Mojito helyett kóstolj meg inkább egy Nannát, vagy válassz egyet a kb. 50 koktélból!

3D-s tapéta, a legújabb világítástechnika...

A régi zöld falak, a 80-as évekből ránk maradt mintás ülőgarnitúra és a béna fotófal mára már eltűnt…

Sötétlila festés, fekete-ezüst 3D-s tapéta, változó fények, a legújabb világítástechnika és a legmenőbb új hangzás váltotta fel. Nagyon nagyot mutat a fehér ülőgarnitúra, ami bármilyen színnel „megfesthető”, ezért számíthatunk tematikus bulikra, mint többek között a Red Night, amikor az egész disco piros fényben fog úszni. Az első vendégek visszajelzései alapján jól sikerült az átalakulás, mindenki elismerően nyilatkozott. 

Viszont beszéljenek helyettünk a képek, mi nem tudjuk már, hogyan csavarjuk a szavakat!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: