2016. 09. 08., csütörtök, 08:44

Igazán csúcs órával állt elő az Apple és a Nike

A tegnap esti Apple bemutató során mi leginkább egy nagyon álat, új termékre kaptuk fel a fejünket, amelyet viselve talán még a sportoláshoz is megjönne a kedvünk.

 

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, megtartotta az Apple a szokásos évi bemutatóját, ahol rengeteg mindent lelepleztek, többek között az iPhone 7-est, az új Apple Watch-ot, és az iOS 10-et, de számunkra mégis az egyik legmenőbb cucc egyértelműen az Apple Watch Nike+ volt!

 

 

Az óra a két óriáscég fúziójának eredménye és ebből adódóan a sportolás mellé ajánlják, bár hétköznapi viselethez is nyugodtan fel lehet csatolni a kicsikét. Az eszköz egyértelműen a Nike+ appok mellé készült, így természetesen minden Nike alkalmazás futtatható rajta, amelyek segítenek nekünk sportolás közben, legyen az futás, úszás, kerékpározás vagy épp hegymászás. 

 

 

A ketyegő tényleg nagyon pöpecre sikeredett, amit az ára is tükröz, hiszen 369 dolcsiról, azaz kb. 101.000 forintról indul, viszont ha ingyen hozzánk vágnának egyet, mi biztos, hogy nem utasítanánk el.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: