2016. 09. 07., szerda, 21:25

Tényleg nem lesz jack-dugó az iPhone 7-ben - de legalább már vízálló!

A legnagyobb kérdés az volt az iPhone 7-el kapcsolatban, hogy vajon a pletykáknak lesz e igazságtartalmuk, és tényleg elhagyja az Apple a jack csatlakozót, vagy jól meg lettünk vezetve? A pletykák igaznak bizonyultak…

 

Ma este a nagyvilág elé tárta legújabb készülékeit az Apple, többek között az Apple Watch 2-t és az iPhone 7-et. A több órás bemutató során elsőként az almás cég saját okosórájáról rántotta le a leplet, amely azért az első sorozatnál jócskán többre képes már.

 

 

Hello Apple Watch 2

Az természetes, hogy a procit felturbózták, a designon toltak kicsit, de az, hogy víz és porállóvá tették a készüléket nagyot fog dobni majd az eladásokon. Az óra ráadásul mindent mér, és mindent megkülönböztet, tudja ha úszunk, ha sétálunk de azt is ha épp hegyet mászunk, simán lehet Apple Pay-el vásárolni vele sőt, a légzésünkre is odafigyel.

 

 

No jack, de jöhet a víz!

Az iPhone 7 azért nagyobb meglepetéseket tartogatott. Nem elég, hogy végre ez a készülék víz- és porálló lesz (mennyit vártunk erre!), a Plusban már két kamera lesz elrejtve, a processzort felturbózták, az üzemidőt feljavították, a kamera még brutálisabb képeket tud majd készíteni, a főgomb pedig teljesen átalakul, na de hogy a jack dugót totál eltüntették… Az már azért tényleg meglepő.

 

 

Mert bátrak vagyunk.

Ennyi volt a válasz arra a kérdésre, hogy miért dobták el a jack dugót az iPhone 7-nél. Sokat törték a fejüket a szakértők is, hogy miként lehet így majd egyszerre zenét hallgatni és tölteni a készüléket is, viszont az Apple-nél erre is gondoltak, adapterrel lehet majd megoldani ezt a kényes kérdést.

 

 

Ezt a fülest azért adom!

Az egyik számunkra legjobban tetsző funkció az iPhone 7-hez tervezett füles, amely végre vezeték nélküli! És bár sok gond szokott lenni ezeknek az eszközöknek a csatlakoztatásával, ennél ez nem lesz probléma, hiszen a füles, automatikusan rácsatlakozik a készülékünkre, amint kivesszük a dobozából, bármiféle párosítás, ki és bekapcsolás nélkül. Azért ez elég menő.

 

 

162 ropi. Maradhat?

A 32 gigás iPhone 7 ára 649 dolcsi lesz (kb. 162.000 Ft) a 7 Plus pedig 770 dollárról indul (kb. 192.000 Ft). A 16 gigás változatot végre eldobták, viszont helyette akár 256 gigás eszközt is beszerezhetünk.

 

 

Ti hogy látjátok? Megéri váltani a 7-es szériára?

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: