Elkészítése nem nagy ördöngősség, maximum időigényes. A mogyórókrémből első körben jégkrémet készítenek, majd jöhet a panír. Ezután kisütik, majd ismét beteszik a fagyasztóba, aztán ha kellően megdermedt kiveszik és karamellel tálalják.
A rendkívüli sütemény nagyjából akkora, mint egy halloweeni tök, a súlya pedig meghaladja az 1 kg-t.
A kis kávézó tulajdonosa egyébként gyakran kísérletezik különböző desszert különlegességekkel, így nem csoda, hogy a rántott Nutella golyók is fent voltak már az étlapon régebben, csak sokkal kisebb átmérőben lehetett őket kapni.
A cél az volt, hogy egy igazán feltűnő és rendkívüli dolgot készítsenek a vendégeknek, így született meg a gigantikus 1 kilós változat. Az emberek hirtelen annyira odalettek érte, hogy a kávézó alig bír minden sorban ácsíngózót kiszolgálni.
Nagyon hamar kezdjen valaki rántott Nutella golyót gyártani, mert nekünk csorog érte a nyálunk!
A 74nullanulla NAGY MOGYORÓKRÉM TESZTJÉT olvastad már?