2016. 08. 31., szerda, 14:34

Kaposvári muay thai harcosnak drukkolhatunk szeptemberben! - Birics vs Görbics @ Sportcsarnok

Egy Kaposváron egyedülálló eseményen vehetsz részt, ha szeptember 17-én ellátogatsz a Sportcsarnokba, ahol több K-1-es szabályrendszerű meccs mellett két nagyon jó hírű hazai harcos meccsén rághatod a körmödet a hazai győzelemért.

A két, nemzetközi viszonylatban is a top fighterek közt számon tartott bunyós harmadszor csap össze, eddig mindkét mérkőzésük hatalmas közönségsikert aratott. 

A 2012-es összecsapásuk a Papp László Sportarénából:

Az est folyamán több mérkőzés is lesz K-1 és muay thai szabályrendszerben. Megméretteti magát a Fightland Kaposvár több képviselője is, mint a nehézsúlyú Varsányi Márk (WAKF Amatőr K-1 Világbajnok) és Heisz Fábián 57 kg-ban. Hogy ne csak a bunyóról szóljon az este, fellép MC Pita Ramos és a Nita Dance Club.

A hagyományteremtő célzattal megrendezésre kerülő rendezvény célja a Fightland Hungary SE egy éves fennállásának megünneplése, és a sportág népszerűsítése. 

 

 

Most, hogy Birics Tomi hazai környezetben is bizonyíthat nagy riválisa ellen, menjünk el minél többen, hogy végre győztesként hagyhassa el a szorítót!

További infok a Facebook eseményben

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: