2016. 08. 30., kedd, 10:31

Megint az iPhone tulajokon akarnak meggazdagodni - Okos fatülök 71 ropiért

A Beat-Sonic japán cég gondolt egy nagyot és kinézte magának az iPhone és iPad tulajdonosokat. Úgy gondolják, ha ez a csoport már úgyis százezreket költ évente új készülékekre, akkor biztos le lehet még húzni róluk egy-két bőrt, és rájuk lehet sózni totál haszontalan cuccokat is.

A cég egy olyan eszközt dobott a piacra, amely szerintük kitűnő hangminőség mellett képes igen hangossá változtatni Apple eszközünket.

 

 

71 ropi egy fadarabért? De hát 150-200 éves!

Nem tudni, hogy egy teljes bulit be lehet-e vállalni ezzel a „hangszóróval” és egy Apple termékkel, az viszont biztos, hogy a Smart Horn Tab (okos fatülök) csak és kizárólag fából készült. De még milyen fából! A cég állítása szerint 150-200 éves gesztenyefából készülnek 365 grammos termékeik, amelyekhez kizárólag ragasztót használtak és semmiféle elektromos kütyü nem került bele.

Ehhez képest a fatülökért képesek elkérni 71 ezer forintot. Ennyi pénzért már komplett hangrendszert tudunk beszerezni az igényesebb fajtából, de a cég elképzelései szerint ennyiért inkább egy összetákolt fakürtre ruházunk be.

 

 

Ami már érdekesebb: szeptember 7-én mutatják be az új Apple termékeket

Tech-fanoknak az év egyik legnagyobb eseménye a szeptemberi Apple rendezvény, amely során minden évben bemutatják új eszközeiket, operációs rendszereiket és néhány nyalánkságot. Idén a bemutatót szeptember 7-re időzítették, hogy San Franciscoban a világ szeme elé tárják az új iPhone 7 és iPhone 7 Plus eszközeiket.

A két telefon bemutatása már biztos, ám ezeken kívül is akad még egy-két újdonság az almás cég tarsolyában. Ahogy lenni szokott, bemutatják az új operációs rendszerüket, ami ezúttal már az iOS 10 lesz, valamint hallani pletykákat egy új okosóráról, az Apple Watch 2-ről is.

 

 

Az eseményeket magyar idő szerint este 7-től lehet majd követni élőben, hiszen az Apple a neten fogja közvetíteni a bemutatót ennél az eseménynél.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: