Szombaton kezdődik a Kaposfest! Bevállalod?

2016. 08. 12., péntek, 14:55

Szombaton kezdődik a Kaposfest! Bevállalod?

Ahogy azt már megszokhattuk, augusztus közepén megrendezésre kerül a Kaposfest, mely a kezdetekben Nemzetközi Kamarazenei Fesztiválként híresült el.

Korábbi cikkünkben olvashattátok, augusztus 13- 19. között a városba költözik a világszínvonal. Híres zenészek híres darabjait hallgathatjátok végig csodálatos és tartalmas koncertek keretein belül a Szivárvány Kultúrpalotában. 

 

 

A részletes, napok szerint lebontott programot itt találjátok. Jegyeket a Tourinform irodában tudtok még beszerezni – a délelőtti koncertekre 1600 és 2900 Ft között, a délutániakra pedig 2200 és 3900 Ft között. Ha lusták vagytok elsétálni a Fő utcáig, akkor a jegy.hu-n szintén megvásárolhatók a jegyek.

 

Bevállalod?


A hónap elején beharangoztuk „Bevállalod?” elnevezésű eksönünket, amit az oldalon és a facebookon is láthattatok. Összefogtunk a Kaposfest szervezőivel és a tratis srácokkal, és a végeredmény a következő lett: ha meghallgattok egy fél koncertet a Szivárvány Kutlúrpalotában, vendégeink vagytok egy általatok választott pizzára a Trattoriában, aminek elfogyasztása közben elmondhatjátok a koncertes élményeiteket.


Mi a holnapi nyitókoncerten már ott leszünk, reméljük, hogy veletek is találkozunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: