2016. 08. 06., szombat, 10:49

Egy kis orál a reggeli kv mellé? - formabontó kávézó nyit Londonban

Nagyon jól tudjuk, hogy a reggeli kielégülés igazán jókedvűvé tudja varázsolni a napunkat. Azt is tudjuk, hogy a reggeli kávénak hasonló hatásai vannak. Ezen a két tényen felbuzdulva volt egy zseni, aki ötletével ki akarja tölteni a piaci rést: nyissunk egy kávézót, ahol a kávé mellé orált is adnak!

 

Az említett zseni nem más, mint Bradley Charvet, aki Londonban és Genfben is tervezi a kávézó megnyitását. A várakozásokkal ellentétben Nagy-Britanniában nagy valószínűség szerint előbb átadásra kerülhet a genfi törvényeken történő fennakadás után.

A kávéházban minden vendég kap egy táblagépet, ahol a kávéját és a partnerét is kiválaszthatja. Ez egyelőre a férfiaknak kedvező, hiszen hölgyek csak „dolgozóként” léphetik át a küszöböt.

 


A Fellatio Café egyébként London legdrágább kávéját kínálja. A szolgáltatás alapára 50 brit font, azaz nagyjából 18500 Ft, amibe max negyed óra orális kényeztetés fér bele. A 15 perc letelte után minden újabb negyedóráért 10 fontot (kb. 3700 Ft) kell perkálni.

 


Charvet elmondása szerint természetesen minden legális, így semmilyen törvénybe nem ütköznek. Tervei között szerepel egy hasonló szolgáltatásokkal bíró hely megnyitása hölgyek részére is, ami az ígéretek szerint nemsokára megoldásra talál.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: