2016. 08. 05., Péntek, 16:24

Hatalmas tömegbunyó volt hajnalban Siófokon - 11 embert vittek be

Két társaság tagjai között nézeteltérés alakult ki Siófokon, amely kölcsönös bántalmazásba torkollott.

Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság

A Siófoki Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt tizenegy személy ellen indított eljárást. A rendelkezésre álló adatok alapján augusztus 5-én hajnalban egy siófoki szórakozóhely előtt egy 5 fős helyi és egy 6 fős budapesti társaság tagjai között nézeteltérés alakult ki, amelynek következtében összeverekedtek.

Baseball ütő, kés is elkőkerült...

Az egyik csoport tagjai baseball ütővel és botokkal felfegyverkezve ütlegelték vitapartnereiket, míg a másik társaságból az egyik fiatalkorú fiú késsel sebezte meg egy helyi férfi hátát. A bántalmazások következtében - az elsődleges orvosi szakvélemény alapján - egy személy szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést.

Egy rendőrre is rátámadtak

A verekedésnek a helyszínen lévő rendőrök vetettek véget, amelynek során egy fiatalkorú rátámadt az egyik intézkedő nyomozóra, aki a kezén sérült meg könnyebben.

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai a 34 éves L. Zs.-t, a 36 éves L. O.-t, a 42 éves B. B.-t, a 23 éves D. Á.-t, a 34 éves D. A.-t, a 42 éves H. A.-t, a 38 éves N. R.-t, a 42 éves O. L.-t, valamint három fiatalkorú fiút a helyszínen elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozók mind a tizenegy személyt gyanúsítottként hallgatták ki, akiknek – bűnügyi őrizetbe vételük mellett – kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.

Az intézkedő rendőr sérelmére elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a rendőrség feljelentést tesz az ügyben hatáskörrel rendelkező Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségen.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: