2016. 08. 04., Csütörtök, 10:48

Így kövesd nyomon az olimpiát a Facebookodon!

Azt tudjuk, hogy a facebook állandóan beújít. Most az oldalak kinézetének változása mellett az olimpia miatt is új funkciók érhetők el. Ha nektek még nem dobta volna fel belépéskor a frissítéseket, akkor olvassátok végig posztunkat, és mindent megtudhattok!

Hogyan találsz rá a legújabb lehetőségekre?
A történet egyszerű, és konkrétan semmit nem kell csinálnod érte. Belépéskor rögtön feljön egy poszt, a következő szöveggel: Izgulsz az olimpia miatt? Ha igen (márpedig ki ne izgulna, ha már az EB is ekkora őrületet váltott ki a magyar csapat miatt), akkor nincs más dolgod, mint rákattintani a „Továbbiak idekoppintással” fülecskére, és láss csodát, minden infó a rendelkezésedre fog állni.




Élő közvetítés
Az olimpia egyik szimbólumát, a lángot választották a frissítések bemutatásához kezdőképnek. Ha eddig nem, ettől már igazán lázban éghettek. Az első funkció ugyanis az élő közvetítések nyomon követése, ami baromi jól jöhet, ha éjjel lusta vagy kimászni az ágyból és bekapcsolni a tv-t.




Az olimpiai játékok eseményei
Ha nem akarsz otthon punnyadni a tv/mobil előtt, akkor itt a lehetőség, hogy felfedezd, hol lesznek a legjobb közvetítések a közelben. Az újítás összegyűjti ugyanis azokat az eseményeket, ahol a közelben nézni tudod az olimpiát.



A jelszó: „Rio 2016”

Ha érdekel, hogy mások milyen tartalmat osztanak meg az ötkarikás játékokkal kapcsolatban, csak keress rá a „Rio 2016” kifejezésre, és láthatod az összes képet és videót. Instán keresd a #rio2016 hashtag-et!

Használd ki az új funkciókat és szurkoljunk együtt a magyarokért!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: