A győzelem a dicsőségen kívül azt is jelenti, hogy augusztus 20 után a megadott recept szerint elkészítve az ország számos cukrászdájában felbukkan majd ez a sütemény. Ami így néz ki:
És mi van benne? A hivatalos leírás szerint "Tökmagos felvertre fehércsokoládés, lazára felvert ganache kerül. Pirított, darált tökmagból, cukorral és őrségi hidegen sajtolt tökmagolajjal pralinét készítenek, melyből fehércsokoládé, hántolt ostya és tökmagolaj felhasználásával ropogós réteg készül. A könnyű ganache-ra helyezik ezt a ropogós réteget, melyre ismét a fehércsokoládés ganache kerül. Erre teszik a málnazselét, majd ismét a lágy ganache réteg következik. Fehércsokoládés tökmagolajos tükörzselé kerül a tetejére. Ganache-sal és temperált, festett kakaóvajas fehércsokoládéból készült körökkel díszítik."
Magyarul: sok lágy fehércsokikrém, több különböző ropogós réteg, amelyekben mindegyikben szerepet kap a tökmag, málnazselé, díszítés. Ha szeletben látjuk, még jobban megfigyelhető ez a sokféle réteg.
Ha szeretnének megpróbálkozni vele, a receptet augusztus 20 után nyilvánosságra is hozzák, addig csak a szakma számára érhető el.