2016. 08. 03., szerda, 13:38

Mostantól Te szerkesztheted a Harry Potter-ből ismert Reggeli Prófétát!

Vasárnap, azaz július 31-én ünnepelte a varázsvilág koronázatlan királya, Harry Potter a könyv szerinti szülinapját, így nem is volt meglepetés, hogy J. K. Rowling legújabb könyvéhez, Az elátkozott gyermekhez ettől a naptól lehetett Angliában hozzájutni. Itthon a dolog még várat magára, hiszen az angol változathoz augusztus 10-től juthattok hozzá, fordítottan pedig decemberben kerül csak a boltok polcaira. De addig is, hogy ne keseregjetek, itt az új app, amivel a Reggeli Próféta új számát ti magatok szerkeszthetitek.

 

 

Az ingyenes, Potterize névre keresztelt alkalmazás ugyan még csak iPone-ra és Ipad-re tölthető le, de az Androidos eszköz tulajdonosoknak mindössze annyi dolga van, hogy megkérjék valamelyik barátjukat, hogy róluk is készítsenek egy mozgóképet.

 

 

 

 

 

A Reggeli Prófétára hajazó Gif személyre szabásához annyi dolgotok van, hogy felvesztek magatokról, a haverról, a szomszéd macskájáról vagy a környezetetekről egy 3 másodperces kis vidit, amit aztán elneveztek.

 

 

A cím persze a Potter filmekből jól ismert felirattal jelenik majd meg, ezután egy kattintás a "Potterize" feliratra és Olé, már küldhetitek vagy megoszthatjátok a barátaitokkal a műveteket! Próbáljátok ki! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: