2016. 07. 28., csütörtök, 15:43

Az eső elől a moziba is menekülhetünk - remek filmek várnak ránk a hétvégén a Cinema Cityben!

Ha a rossz idő elvette a kedveteket a szabadtéri programoktól, akkor nézzetek be a kaposvári Cinema Citybe, ahol ezen a hétvégén is jobbnál jobb filmekkel várják a szórakozni vágyókat!

Természetesen ezen a héten is lehet játszani ingyen mozijegyekért, csak tudni kell a helyes válaszokat EZEKRE a kérdésekre!

Jason Bourne

 

 

9 évvel az első Bourne film után, végre elkészült a harmadik (ha az előző, Matt Damon mentes részt is belevesszük akkor a negyedik) rész, melyben Jason Bourne a már korábban megszokott intenzitással és profizmussal próbálja meg összerakni múltjának hiányos darabkáit. A történet szerint ezúttal főhősünk épp a görög-albán határon gyötrődik, miközben utcai harcosként tengeti hétköznapjait. Aztán váratlanul feltűnik Nicky Parsons (Julia Stiles) és felborítja a megszokott hétköznapi rutint, mikor az ügynök orrára köti: újabb felfedetlen szálat talált a múltjából.

Jason Bourne azt hitte már mindenre emlékszik múltjából, most viszont rá kell jönnie, máig van, amit el akarnak hallgatni előle, ezért újra akcióba lép és nyakában a CIA embereivel próbálja meg felfedni a homályos emlékeket. Azt, hogy mennyire sikerül ez a kedvenc ügynökünknek, a kaposvári Cinema Cityben az alábbi időpontokban lehet kideríteni:

 

Péntek: 10.30, 15.00, 17.30, 20.00, 22.30

Szombat: 10.30, 15.00, 17.30, 20.00, 22.30

Vasárnap: 10.30, 15.00, 17.30, 20.00

 

Előzetes:

 

 

Szellemirtók

 

 

Bill Murray 1984-es csapata egyszer már kiűzte a szellemeket New Yorkból, azonban úgy látszik, hogy nem sikerült örökre lakatot tenni a szellemek világára. Egy másik világban legalábbis, hiszen az új Szellemirtók egy reboot, amely magában foglalja azt a tényállást, miszerint az előző film meg sem történt, így teljesen az alapoktól lehet kezdeni az egészet. A négy férfi helyett ezúttal négy hölgy veszi kezébe a sugárpuskát, és próbálja meg New Yorkot szellem mentes övezetté tenni.

Az elődhöz hasonlóan, ebben a filmben sem maradhatnak el a poénok sőt, a csajok mozzanatai szinte rendre komikus cselekménnyé változnak, így garantált a szórakozás. Hogy a négy hölgynek sikerül e megvédenie a várost és egyben az egész világot egy minden eddiginél nagyobb szellem-fenyegetéstől, a kaposvári Cinema Cityben az alábbi időpontokban lehet kideríteni:

 

Péntek: 18.00, 20.30

Szombat: 18.00, 20.30

Vasárnap: 18.00, 20.30

 

Előzetes:

 

 

Igazság Ligája, Doktor Strange és Trainspotting 2

 

 

A hét elején megtartották a 2016-os Comic Con találkozót San Diegóban, amely esemény máig a film és sorozat fanatikusok egyik legjobban várt rendezvénye, hiszen rendre olyan újdonságokba adnak betekintést nekünk egyszerű embereknek, amiktől tátva marad a szánk.

Most sem volt ez másképp, hiszen elsőként a DC robbantott, hiszen a jövő év végén mozikba kerülő filmjükről az Igazság Ligájáról mutattak be egy csapatfotót, majd mindenki legnagyobb meglepetésére az első előzetesről is lerántották a leplet. Végre láthatjuk a vásznakon is, miként védelmezi meg bolygónkat Aquaman, Cyborg, Flash, Wonder Woman, Batman és Superman együttese.

 

 

A Marvel sem tétlenkedett az utóbbi időben, és bár a stúdió legtöbb filmje épp forgatási státuszban van, azért a legújabb filmjükről, a Doktor Strangeről dobtak egy új előzetest, hiszen ha már elkészült az új logó, valamihez hozzá kellett csatolni.

 

 

Nem kell többet várni a Trainspotting 2 első képkockáira sem, hiszen a Comic Conon a várva várt új részből is mutattak néhány pillanatot, főszerepben hőseinkkel, akik már nem a drogokból, hanem a pornófilmekből próbálnak megélni.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: