2016. 07. 25., hétfő, 14:47

Újra belecsaptak a lecsóba az Ady Endre utcában

Biztos ti is találkoztatok már a belvárosban a gondosan lezárt területekkel, gépekkel és dolgos szakemberekkel, akik/amik miatt libasorban lehet csak közlekedni az Ady Endre utcában.

 

 

A közlekedést akadályozó problémára, tényszerűen, az utca egész hosszában a térkő burkolat felületének csúnya elkopására tavaly egy garanciális bejáráson derült fény. 

 

 

Eljött 2016 nyara, pontosabban július közepe és elkezdődtek a felújítási munkálatok a ZÁÉV Zrt. jóvoltából, akik garanciálisan cserélik ki a térköveket az említett szakaszon. 

 

 

Július közepén mindössze pár napra jelentek csak meg a munkások, kisebb fennakadásokat okozva a járókelők, biciklisek körében. Ennek oka, hogy a város szívében zajló rendezvények idejére - vegyük csak a Kell egy hét Együttlét! vagy Intersport Ifjúsági Sportfesztivált - szüneteltetik a javítási munkálatokat. 

 

 

A programok egy időre szünetelnek, így ma újra belecsaptak a lecsóba a ZÁÉV Zrt. emberei, kisebb labirintus rendszert felhúzva az Ady Endre utcában. 

 

 

A szakaszosan végezhető meló miatt a felújítási munkálatok egészen a nyár végéig elhúzódhatnak, így mindenki számoljon vele, ha erre jár!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: