2016. 07. 18., Hétfő, 15:13

Az utolsó simításokat végzik a Kossuth téren - mutatjuk milyen bódékat húztak fel

A Kossuth teret ellepték az Intersport Ifjúsági Sportfesztiválra kihelyezett sátrak. A következő pár napban érdemes lesz ellátogatni a város szívébe, hiszen megannyi szórakozási és sportolási lehetőségben lehet részetek, de az étel-ital kínálatról sem szabad megfeledkezni. De nézzük is miből csemegézhetünk:

Mozgási lehetőségek

Mivel zömében futball mérkőzések vannak a fesztiválon, a legtöbb mozgási lehetőség is ezzel a sportággal kapcsolatos. Csak hogy pár dolgot említsünk, kipróbálhatjátok a Teqballt, egy-egyezhettek az Intersport sátra alatt, nyomhattok egy csocsót, de a Városháza mellett kialakított felfújt pályán is rúghatjátok a bőrt.

Koncert

A színpad is elfoglalta a szokásos helyét, ahol holnaptól már javában pörögnek majd a koncertek, műsorok.

Evés-Ivás

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere - kapható popcorn, vattacukor, nyelvfogó jégkása, ám a desszert előtt illik valammi táplálót is fogyasztani, amire ugyancsak lehetőségetek van a Kossuth téren!

Vásárlás

Az Intersport idén is kihelyezett sátorral várja a vásárolni vágyókat, így ha nincs kedvetek lesétálni a Corso-ig, már a Kossuth téren is beszerezhettek magatoknak egy jóképű Ronaldo mezt. 

Információ és Elsősegély pont

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: