Itthon is megjelent a Pokémon GO! - Le is rohadt az összes szerverük...

2016. 07. 16., szombat, 19:39

Itthon is megjelent a Pokémon GO! - Le is rohadt az összes szerverük...

Az elmúlt napokban minden második hír a Pokémon GO-ról szólt és szólni is fog még egy darabig, hiszen a Nintendo okostelefonra kiadott játékáért megőrül a világ.

A minap mi is bemutattuk, hogy milyen is a Nintendo régi-új játéka, a Pokémon GO, az erről készült anyagunkat ITT találjátok. Akkor még csak egy ravasz csellel lehetett Magyarországon és egyáltalán Európában hozzájutni a játékhoz, ami miatt sokan höbörögtek is a neten, hiszen miért csak az amerikai felhasználóknak adatik meg a lehetőség, hogy Pokémon Mesterekké váljanak, miért zárják ki a világ másik felét?

 

 

Nos, a fejlesztők úgy tűnik elég gyorsan meggondolták magukat, az előzetes hírek szerint még heteket kellett volna várni arra, hogy a játék világszerte elérhetővé váljon, azonban minten cécó és hercehurca nélkül ma reggel már az egész világon elérhetővé vált a Pokémon GO.

Arról, hogy hány millióan ugrottak rá azonnal a játékra csak az tanuskodik, hogy a Nintendo szerverei néhány óra elteltével már össze is f*sták magukat és a játék használhatatlanná vált.

 

A töltőképernyő előtt várakozhatunk kb 15 percet, mire kiírja az alkalmazás, hogy bocs, a szerver offline..

 

A sok lehervadt szerverről nem sokat tudni, a srácok biztos vakarják a fejüket a több millió dollárnyi bevételkupac felett, hiszen úgy tűnik ekkora fanatizmusra, még ők sem számítottak...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: