2016. 06. 20., hétfő, 13:44

Magas lesz a hó végi telefonszámlád? Használd a Vibert, amivel a héten minden hívás INGYENES!

Délben aktiválta a Viber a legújabb promóciós szolgáltatását, amelynek köszönhetően a magyar telefonszámmal regisztrált felhasználóik a világ 100 országának bármely mobil- és vezetékes telefonszámát teljesen ingyenesen hívhatják!

 

Öt évvel ezelőtt indult világhódító útjára a Viber alkalmazás, amelynek segítségével a felhasználók neten keresztül ingyenesen tudtak egymással telefonálni, üzengetni. Azóta sok újdonság került az alkalmazásba, többek között a Viber Out is, amely már a telefonálást hivatott kiváltani, de ezért eddig még fizetni kellett.

 

 

A héten viszont, a Viber tisztelegve a magyar felhasználók előtt - akiknek tábora már 2,7 millóra duzzadt – ingyenessé tette a Viber Out funkciót, így a magyar számmal rendelkező felhasználók, egy hétig ingyen hívhatnak belföldi és külföldi, sima mobil és vezetékes telefonszámokat is. A korlátozás pedig csak annyi, hogy egyszerre csak 10 percet tudunk csevegni ingyen, de ha letesszük, majd visszahívjuk társunkat, újabb 10 perc áll rendelkezésünkre díjmentesen.

 

 

A magyar felhasználók ingyen telefonálhatnak az Egyesült Államokba, Ausztriába, Kanadába, Szlovákiába, Szerbiába, Romániába az Egyesült Királyságba, valamint további 93 országba, mindössze Viber alkalmazásra és netkapcsolatra van szükségük.

Az akció június 27-én délelőtt 11.59-kor jár le, addig is lehet csevegni akár a világ másik pontján lévő családtagunkkal vagy barátunkkal, teljesen ingyen.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: