2016. 06. 17., Péntek, 16:19

Újabb színfolt a Deseda parton: megnyitott a Desi Beach Bar!

A tavaly nyáron tesztelt Deseda pART után idén is volt egy újabb indokunk, hogy lenézzünk a Desire. A napokban megnyitott ugyanis a Desi Beach Bar, és igencsak hangulatos atmoszférát teremt a büfé sorra.

Megtudtuk, hogy az ötlet tulajdonképpen egy "desibuli" alkalmával pattant ki a megálmodó fejéből, és amint kiadó lett a hely, le is csapott a lehetőségre. Az elképzelést totálisan sikerült megvalósítani: család- és állatbarát helyet varázsolt igazi tengerparti feelinggel.

A kinézet

A kék-fehér ülőgarnitúrák, a fehér virágos balkonok, a raklapos megoldások nem csak kellemes összképet alkotnak, de mindemellett modernek is.

Határozottan kúl, hogy nem a műanyag asztalokat és a sörpadokat részesítették előnyben. A faoszlopokra aggatott fehér anyaggal egy kicsit az esküvői érzés is megvan, de a tengerparti hangulatot mindenképp közelebb hozza.

A gyerkőcöknek egy különálló kis rész van, ahol el-limcsizhetnek, amíg anyuék rozéznak.

A cél

A hely célja nem más, mint hogy mindenki jól érezze magát és kikapcsolódjon. Bulikat és programokat nem terveznek, de a Desin tartandó eseményeknél természetesen nyitva lesz a bár, így bárki betérhet egy üccsire/sörre/kávéra. A chill zene mindig szól, így még könnyebb lemenni alfába a tó melletti szabad levegővel vegyítve. Az EB meccseit és az olimpiát is nézhetitek itt, de előtte ne felejtsetek asztalt foglalni – facebook oldalukon minden elérhetőséget megtaláltok.

A kínálat

A felhozatal igen változatosra sikeredett, amit mi határozottan előnyként könyvelünk el. Kiemelendő a horvát Osječko csapolt sör, amitől totálisan a szánkban érezhetjük az Adriát - korsóját mindössze 500 Ft-ért csapolják.

A másik, számunkra mindenképp pozitív elem az itallapon a Sangria, melynek literét 1500 Ft-ért tudjátok megvenni. A jégkása koktélt 1000 Ft-ért vesztegetik, de a hírek szerint fullos, megéri megkóstolni. Ha mégsem akarsz ennyit áldozni rá, kóstold meg egy ízben! Emellett megtalálható minden, ami kell egy bárba: röviditalok 250-300 Ft-tól, üdítők 300 Ft-tól, kávé 280-350 Ft között, sörök 450 Ft-tól. Az italkínálat mellett híre ment már a nagyon krémes lágyfagyinak is, amit csoki öntettel fogyaszthattok el 280-380 Ft körül.

Nekünk száz százalékban pozitív a benyomásunk a Desi legújabb helyéről, a nyugodt környezet és kellemes kialakítás határozottan kiszakítja az embert a szürke hétköznapokból.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: