2016. 06. 16., csütörtök, 14:06

Ha ezekkel az úszógumikkal pirítasz a strandon, te leszel a Jani!

Az időjárás jelentésekben hallhattátok már, hogy hétvégére bizony beköszönt az igazi nyári gatyarohasztó kánikula, így érdemes lesz a vízbe vonulni, hogy átvészeljük a nagy hőséget. A csomagtartókból nem maradhatnak ki az úszógumik, ezért most egy olyan összeállítással készültünk, melyben az idei év legmenőbb darabjaiból szemezgettünk. Nézzétek, vegyétek!

1. Úszó BeerPong asztal

Sörpong imádók, megjött a nyári mikulás! Ezzel a felfújható asztallal a medencében vagy a Balcsiban is bármikor lenyomhattok egy meccset. Ha tetszik, katt ide!

 

 

 

2. Fánk mánia

Az édesszájú versenyzőknek is kedvez a 2016-os úszógumi divat egy félig megrágott rózsaszín vagy barna fánk személyében. Ha tetszik, katt ide!

 

3. Az italtartó

Személyes álmom vált valóra ezzel a flamingóval, ami a víz felszínén lebegve tartja a bort, sört és persze az alkoholmentes italokat is. Kötelező! Ha tetszik, katt ide

 

4. Az unikornis

Ez a drága úszógumi még egy fehér lónak indult, amihez csomagba adták volna a szőke herceget is. Sajnos a felfújható bábuk más iparban ténykednek, így gyorsan átalakították egy unikornissá Dezsőt, hogy eladható legyen. Ha tetszik, katt ide!

 

5. Az ütőket ne felejtsétek otthon!

A ping-pong szerelmeseinek végre nem kell a medence mellett játszaniuk, amíg a többiek elmerülnek a habokban, hiszen itt a vizen úszó ping-pong asztal. Ha tetszik, katt ide!

 

6.  Egy 32-es sonkás-sajtosat kérnék!

Kell ragoznom? Nem! Ha tetszik, katt ide!

 

7. A százlábú

Ugyan a Balatonon és a Desin nem sok lehetőség van rákötni egy jetskire, de helyette ajánlanánk egy vízibiciklihez való szikózást. Nagycsaládosoknak tökéletes. Ha tetszik, katt ide!

 

8. Perec matrac

Ha unjátok a régi unalmas téglalap alakú matracokat, válasszátok a perecet! Ha tetszik, katt ide!

 

9. Úszó állatkert

A tavalyi év egyik legdivatosabb úszóalkalmatosságai ezek az állatok. Hattyú vagy pelikán, egyre megy! Ha tetszik, katt ide!

 

10. Jégkrém a melegebb időkre

Nyalnád vagy csak fetrengenél rajta? Ha tetszik, katt ide!

 

11. Szerencsejáték a hullámok között

A legkúlabb darab az úszógumik között idén a felfújható pókerasztal, amihez külön székek is járnak, hogy még kényelmesebben tudjatok kártyázni a haverokkal. Ha tetszik, katt ide!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: