Ezek azok a kaposvári egységek, ahol nagyképernyő és hideg sör mellett nézheted az EB-t!

2016. 06. 08., szerda, 14:16

Ezek azok a kaposvári egységek, ahol nagyképernyő és hideg sör mellett nézheted az EB-t!

Június 10-én (pénteken) kezdetét veszi az Európa-bajnokság, ezért összeszedtük azokat a kaposvári helyeket, ahol kivetítőn vagy óriástévén nézhetitek a meccseket. Ha valakit kihagytunk a sorból sikítson és bővítjük a listát!

Új Nemzedék Közösségi Tér

Cím: Noszlopy Gáspár utca 4.

Ezen nézhetitek a meccseket: Kivetítő

Leírás:

Nézd nálunk az EB-meccseket, szurkolj, játssz és nyerj!Kivetítőn nézheted az Új Nemzedék Közösség Térben a bajnokság meccseit, sőt ha nevezel csocsó-, vagy XBox Fifa 2016-versenyünkre, akkor értékes ajándékokkal is meglepünk. Minden program Ingyenes. Szervezz szurkolócsapatot és gondoskodunk róla, hogy a hozott üdítőid is hidegen maradjanak!

Bővebb információ 


 

Bárány Fogadó

Cím: Városház u. 4.

Ezen nézhetitek a meccseket: Kivetítő és több TV

Leírás:

Vendégeinket színvonalas vacsorával, grill terasszal és jéghideg sörrel várjuk! Télikertünk ablakait kinyitjuk, jó hangulatot biztosítunk, de már sokkal szebb környezetben, egy új, 30 főt befogadó kerthelyiségben is hódolhatnak szenvedélyüknek a futball rajongói! A nap mérkőzése csapatainak 1-1 nemzeti ételét is megkóstolhatják éttermünkben. Grill étel és egy korsó sör már 2.490,-Ft-tól!


 

Grund Bár & Pub

Cím: Újpiactér 4.

Ezen nézhetitek a meccseket: Óriás TV

Leírás:

Az EB meccseit a Grund kényelmes és a napernyőknek köszönhetően igazán árnyékos teraszán szórakozhatjátok végig, folyamatos italakciók mellett. Minden korsó sör mellé egy Arany Ászok sorsjegyet adunk, amivel akár azonnali nyereményekben részesülhettek a fődíj pedig 50 korsó sör.


 

Park Garden Fröccskert

Cím: Szent Imre u. 29.

Ezen nézhetitek a meccseket: Óriáskivetítő és TV-k

Leírás:

Az összes meccset követheted velünk a park árnyas fái alatt tv-ken,az esti meccseket pedig óriáskivetítőn.Természetesen mellette grillezünk,főzünk,lesz bor meg sör,reméljük magyar győzelmekkel.


 

Corner Pub & Restaurant

Cím: Bajcsy-Zsilinszky. u. 2.

Ezen nézhetitek a meccseket: Óriás TV

Leírás:

Szurkolja végig a Francia Futball Európa-bajnokság minden izgalmát légkondicionált éttermünkben óriási italakciókkal. 8+2 akcióban a csapolt Dreher pohár sör és koktélok -20 % kedvezménnyel.


 

Trattoria La Prima

Cím: Fő utca 2.

Ezen nézhetitek a meccseket: Óriás TV

Leírás:

Élvezze a Francia Futball Európa-bajnokság minden izgalmát óriástévénken a Trattoria La Prima teraszán. 8+2 akcióban a csapolt Dreher pohár sör és koktélok -20 % kedvezménnyel.


 

Cafe & Joy

Cím: Honvéd u. 4.

Ezen nézhetitek a meccseket: Óriás TV

Leírás:

7 fele jéghideg sörrel, borokkal és egyéb égetett szeszekke, baráti arakon, félidőben csocsóval, valamint flipperrel es annál több vendégszeretettel várunk minden drukkert és érdeklődőt.


 

Előre is jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: