Dübörög az ingyenes wifit kínáló app Kaposváron is

2016. 06. 06., hétfő, 14:26

Dübörög az ingyenes wifit kínáló app Kaposváron is

Mindössze néhány hete indította útjára a Telekom az ingyenes wifit biztosító alkalmazását, a Telekom Fon-t, ami máris meglepően nagy népszerűségnek örvend városunkban is.

Az ország 2000 településén épített ki wifi-hotspotokból álló hálózatot az elmúlt hónapokban a Telekom, hogy előkészítsék új alkalmazásuk, a Telekom Fon zavartalan működését. Az alkalmazás segítségével a felhasználók ingyen wifihez juthatnak az ország minden pontján, mégpedig úgy, hogy a Telekom által üzemeltetett routereken a szolgáltató bekapcsolt egy, az aktuális hálózattól teljesen elkülönülő csatornát, amelyet bármelyik másik, épp arra járó Telekomos használhat az alkalmazás a segítségével.

 

 

Oké, jöhet magyarul is!

Egyszerűsítve a dolgot: azok a Telekomosok, akik letöltik az alkalmazást, és a megfelelő díjcsomaggal rendelkeznek (Next S, M, XL, Music S, M, XS), egy gyors regisztráció után már láthatják is a közelükben használható ingyen wifipontokat. Ezekre az eszközük automatikusan felcsatlakozik, és ingyenesen használja, megspórolva a drága mobilnetünket.

 

Sokan ok nélkül lehúzták az appot. Csak a leírást kellett volna elolvasni.
Voltak akik lehúzták

Az app megítélése (már ahhoz képest milyen hasznos), elég rossz, hiszen sokan lusták végigolvasni az alkalmazás leírását, amely tartalmazza, mely díjcsomaggal rendelkező felhasználók vehetik igénybe a szolgáltatást. Ezek a durrogó trollok azonnal 1 csillagot adtak a jóval többre hivatott appnak, ami lehet, hogy elriasztja az amúgy megfelelő díjcsomaggal rendelkező felhasználókat.

 

Meglepően sok ingyenes wifipont van Kaposváron!

 

Meglepő kaposvári arány

Néhány héttel az indulás után töltöttem le én is az alkalmazást, amelyet egy gyors regisztráció után (egy felhasználónevet és egy jelszavat kért) már be is pöccintettem. A külvárosban tartózkodva sejtettem hogy nem lesz szerencsém, ami így is lett, viszont Kaposvárra átmászva meglepő dolgot tapasztaltam: az alkalmazás ikonja, az ingyen wifit jelző sárga csíkok beborították a várost! Elmondhatom, hogy meglepően sok helyen tudjuk használni az alkalmazás által nyújtott előnyöket: a gyorsaságot és az ingyenességet!

Az alkalmazást az iPhoneosok ITT tudják letölteni, az Androidosok pedig ITT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: