2016. 06. 06., hétfő, 18:46

46 év után is együtt van a Woodstock lemezborítójáról ismert pár

Ha képben vagy Woodstockkal, akkor azzal is, hogy az első igazi fesztiválról, amin nagyjából fél millió ember vett részt, egy hivatalos fesztivál album is készült. Rengeteg szerelmespárról készült képet találni az 1969-es eseményről, ám közülük csak egy került a lemezborítóra, és lett ezzel világhírű.

 

A közelmúltban kezdett egy bizonyos kép keringeni a neten, melyen egy házaspár szorongatja az albumot a kezében. A fotó alatt ezt a szöveget olvashatjátok: „A pár a Woodstock lemezborítójáról még most is együtt van, 46 évvel az esemény után.” Ám ha szemfülesek vagytok, észrevehetitek, hogy a férfi és a nő mögött a falon ugyanez a portré lóg bekeretezve.

 

 

„Woodstock egy nagyon különleges esemény volt: félmillió ember gyűlt össze a béke nevében, erőszak nélkül. Ez volt a csúcspontja a nagy változásoknak Amerikában. Számomra pedig ez volt az életem következő részének kezdete: Nick és én két évvel később összeházasodtunk és azóta is együtt vagyunk. Úgy érezzük, hogy kiváltságosak vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek” – nyilatkozta Bobbi a The Guardiannak tavaly augusztusban.

 

Mi ez, ha nem igaz szerelem?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: