2016. 06. 02., csütörtök, 11:00

Közösségi Tér nyílt a Noszlopyban - XBox, fesztiválbelépők, csocsó INGYEN! Mi kell még?

Országosan nem kevesebb, mint 20 helyen, zömében megyeszékhelyeken élvezhetjük a Közösségi Tér kínálta lehetőségeket. Kaposváron a Noszlopy soron, a város szívében alakították ki Nektek, fiataloknak ezt a 150 négyzetméteres helyet, ahol kötetlenül szórakozhattok, akár 0 Ft-ból!

 

2015-ben tartottak egy felmérést, amiben 1200 középiskolást kérdeztek arról, hogy mi hiányzik Kaposvárról és hogyan vélekednek a városról. Sokatok írta, hogy szükség lenne egy olyan helyre, ahova ingyen be lehet ülni, beszélgetni, játszani.

Kérésetek meghallgattatott, létrejött a Közösségi Tér! 

 

 

WTF?

Hivatalosan pénteken nyitott az Új Nemzedék kaposvári Közösségi Tere, amit hétfőtől-péntekig 12-18 óráig látogathattok, de a nyitvartartás alkalmazkodik is a programokhoz. Összesen akár 50-en huppanhattok le kényelmesen a területen, ami jelzi, hogy nem kis helyről beszélünk. A célcsoport a 12-25 éves korosztály, de ha 30-asként lépsz be, akkor se küldenek haza, minden korosztály számára lesz elfoglaltság és program is.

 

 

Mit lehet itt csinálni?

A légkondicionált, modern és barátságos színekben játszó területen babzsákokban ülve nézhetitek az óriás projektoron a filmeket és a meccseket, a házik írásához és a temérdeknyi új társasjátékhoz pedig asztalok és székek állnak rendelkezésetekre. Két csocsóasztalon élhetitek ki a kocsmajátékok iránti szenvedélyeteket és a napokban beszerelésre kerül ingyen WiFi hálózat is.

Lényegében ez egy olyan hely, ahova be tudtok menni pihenni vagy szórakozni és még blokkot sem nyomnak a kezetekbe. Jó mi?

 

 

 

Bármilyen programot szervezhettek ide

Minden civil szervezetet, egyesületet és alapítványt várnak szívesen, hiszen otthont tudnak adni azon programoknak, amik beleillenek a Közösségi Tér struktúrájába. De lehet itt szülinapi bulit tartani, diploma dolgozatot írni, vagy akár csoportos házi írásához is alkalmas... (hát persze:)

 

 

Az EB ideje alatt hosszabb nyitvatartás és nyereményjátékok sora vár majd titeket

A korai zárást félretéve, minden meccset az utolsó gólig projektoron élvezhettek végig a Haggyámá'! Meccset Nézek keretein belül. De ez még nem minden!  A napokban érkezik egy Xbox is (stílszerűen Fifa 2016 játékkal), így házibajnokságot rendeznek, ami a csocsóra is kiterjed. Olyan komoly nyereményekért szállhattok harcba, mint EFOTT, Campus, SZIN és StrandFesztivál bérletek, napi jegyek. A nyár folyamán szeretnének minden pénteken csocsó klubot tartani és kijelölni egy napot, amikor Activity versenyt rendeznek. 

 

 

Az uzsi csomagot se hagyjátok otthon!

Itt jegyeznénk meg még egyszer, hogy az ingyenes tényleg ingyenest jelent. Büfé nincsen, de a tecsóban vagy a mekiben vásárolt és otthonról hozott ételeteket és italokat is elfogyaszthatjátok helyben. A helyet egy óriás hűtővel szerelték fel, amiben elraktározhatjátok a kajáitokat, de bármikor kikaphattok belőle egy vizet, hogy csillapítsátok a szomjatokat.

 

 

Szóval Lányok-Srácok, vége a padon ücsörgésnek! Mostantól, ha van egy lyukas órátok, szabad délutánotok, a buszra vagy a vonatra vártok, töltsétek el itt a szabadidőtöket! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: