2016. 05. 30., hétfő, 15:42

Most már tényleg itt a nyár! De a telefonod is készen áll? - szezonális eszközbemutató Connecttel módra

A hideg, borongós heteknek nagyon úgy tűnik vége, így bár még félve, de végre kidughatjuk az orrunkat a szabad ég alá. Nem kivétel ez alól a sportolni vágyók népes tábora sem, akik szép számmal választják ilyenkor a zárt konditermek világa helyett a szabadidős sportokat. Napjainkban viszont már nem szívesen hagyjuk hátra telefonunkat még a sportolás idejére sem, erre kínálnak megoldást ezek a Connecttel GSM által bemutatott cuccok. Figyelem, csak erős idegzetűeknek!

Mit tudtok mutatni azoknak a sportolni vágyóknak, akik nem szeretnék zsebre vágni a telójukat?

- Mi magunk sem ajánljuk, hogy az értékes készülékeket sportolás közben az emberek a zsebükben hordozzák, hiszen nemhogy kényelmetlen, de a kicsapódó pára is gondot okozhat bennük, ráadásul mozgás közben nagyobb a veszélye, hogy összetörik. Nem gondolnád, mennyi ilyet hoznak be szervízre...

A felkarra erősíthető telefontartókat szoktuk ajánlani, mert nincs velük sok macera, és tényleg sportoláshoz találtak ki őket. Számtalan méretben és színben áruljuk őket, minden telefonhoz lehet találni megfelelő méretűt. Egyszerű feltenni is, csak belecsusztatjuk a telefont, kivezetjük a headsetet, aztán felcsatoljuk az egyik karunkra és már mehetünk is:

 

Csak felcsatolod és GO!

A telefonok így nem párásodnak be, nem esnek ki a tokból, ráadásul jól is festenek. Hallgathatunk zenét, mérhetjük mennyit futunk, bekapcsolhatjuk a navigációt és még rengeteg mindent, ami tényleg kényelmesebbé teszi a sportolást.

 

Ezen kívül még mit visznek sportolás mellé?

- A vezeték nélküli headseteket, okos órákat és okos karkötőket keresik leggyakrabban. A headsetek bluetoothos megoldással működnek, így még a kábelek miatt sem kell aggódnunk, az okosóra és okoskarkötő pedig a teljesítményünk figyelésében segít, mérik a pulzust, lépésszámot, stb. Ezekből is lehet nálunk jócskán válogatni, tartunk mindenféle színben, méretben, minden készülékhez.

 

Bogláron a Tescoban találjátok meg a srácokat

Mi fogy még jobban ebben az időszakban?

-Egyértelműen a telefontokok. Ezek nyaranta még nagyobb sikernek örvendenek mint az év többi időszakában, hiszen ilyenkor lehet villogni a csili-vili, színes-díszes műanyag vagy szilikon tokokkal, amik egyedivé teszik a telókat. Vannak nálunk ultra vékonyak, normál vastagságúak, de akiknek inkább a biztonság számít, azoknak vastag, biztonságos tokkal is tudunk szolgálni, és a szivárvány összes színéből lehet válogatni. Az idei nagy sláger színekben a pink, a lime, a menta, de most nagyon kapósak a csillámporos tokok is. 

 

Tokok minden színben

Ilyenkor jobban viszik a vízálló tokokat is, amelyek segítségével akár a Balaton közepéről is felhívhatjuk a parton hesszelő haverokat, hogy elfogyott a sörünk és küldjenek utánpótlást, nehogy kitikkadjunk. Mennek a kinyitható bőrtokok is, amelyekbe ugye bele lehet tenni minden iratot, bankkártyát, pénzt…

 

Mi a helyzet a selfie-botokkal? Lassan kötelező elem lesz a kiruccanások alkalmával…

- Valóban, ha ellátogatsz egy népszerűbb helyre, nincs olyan, hogy ne látnál legalább egyet belőlük. Tavaly nyáron minket is meglepett egy 30 fős ázsiai turista csapat, akiknek azonnal szüksége lett volna egy rakás selfie-botra. Sajnos annyit azért nem tartunk a polcokon, de azért 3 db-ot gyorsan előkotortunk nekik, amivel szerencsére ők is beérték, és boldogan adogatták őket kézről kézre. Ezekből is létezik már többféle, minden színben kapható - van vezetékes, bluetoothos és a többi és a többi.

Nagyon mennek még a bluetooth-os hangfalak, aztán a fejtámlára szerelhető tablet-tartók, hogy a hátsó ülésen helyet foglaló kölykök se unatkozzanak egy-egy hosszabb úton.

 

Ha már hosszú túra, akkor nem árt beszerezni egy power-bankot (hordozható külső akkumulátor) sem, amivel lemerült eszközeinkbe tudunk életet lehelni. 

 

Tudtátok, hogy újra divatba jöttek a nyomógombos telók? Erről EBBEN a cikkben beszélgettünk a srácokkal.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: