Szandi Szandi

2016. 05. 27., péntek, 11:37

Megtelt a Kossuth tér a Budapest Bár koncertjére

Hogy is szokták mondani? Volt itt minden mint a bucsuban. Persze ezt most kifejezetten jó értelemben mondom. A Budapest Bár koncertjére a legkisebbektől az idősekig mindenki kilátogatott, annak ellenére is, hogy ma még javában nyomni kell a munkát, illetve a sulit.

 

A zenekar másfél-két órás koncertje alatt igazán nagy repertoárt öleltek át az eljátszott számokkal, magyar nótáktól a poposabb slágerek feldolgozásáig volt itt minden. Aki ismeri a bandát az tisztában van vele, hogy a fix zenészekhez mindig más-más énekes csatlakozik 1-1 szám erejéig, így volt ez tegnap is, a fellépők között volt például Németh Juci és Mező Misi is, hogy csak pár nevet említsek. 

 

 

A tömeg persze több csoportra oszlott, megvoltak az ivó-evő emberek, voltak akik csak egyhelytükben bámulták messziről a zenekart, ám az első sorokban, főleg a koncert végére a tömeg már rázta rendesen a popóját, a Budapest Bár kellemes dallamaira.

 

 

Aki lemaradt sajnálhatja, de nem kell szomorkodni, hiszen ma este a Honey Beast koncertjét hallgathatjátok este 9-től a Kossuth téren.