2016. 05. 27., péntek, 13:21

Ezek a 74nullanulla kedvenc standjai a Rippl-Rónai fesztiválon

Mára végre minden árus, kreatív műhely, játszósarok és kirakodó üzlet elfoglalta helyét a Sétáló utcán, illetve a Kossuth téren. Délelőtt tettünk egy kört és lemeoztuk a kínálatot, így most jöjjenek a mi kedvenceink a felhozatalból.

A Dream Travel Utazási Iroda standjánál időztünk talán a legtöbbet. Az üzlet témája idén Cuba, ennek kapcsán nagyon finom virgin Mojitot kóstolhattok, ha arra jártok.  A gyerekeknek arcfestéssel készülnek és ma 17:00-tól Salsa tánc bemutatót is láthatunk a placcukon.

 

A Kaposvári Egyetem standjánál a fiatalok jövőjéről tájékozódhattok és betekintést kaphattok a kaposvári felsőoktatásba és képzéseikbe. 

 

A Zichy Póló Tuning standjánál régi vagy megunt darabjaitokat újíthatjátok fel. Akkor sincsen para, ha otthon felejtitek a felsőtöket, a srácok készültek az ilyen esetekre is és biztosítanak pólókat számotokra. 

 

A Dallmayr Café & Bar is kitelepedett a Sétáló utcára. Mindennap friss croissant-al készülnek, így reggelire vagy uzsira kötelező beleharapni egybe, mert nagyon guszták. Emellett a kávéjuk se kutya, ha rám hallgattok behúztok tőlük egy Lattét!

 

 

A Zichy Kreatív Műhelyénél a festési képességeteket próbálhatjátok ki. Akit véletlenül megszállna Picasso szelleme, annak mindenképpen ott a helye, hogy kiélje a kreativitását! A vásznat a srácok biztosítják hozzá.

 

 

A picuroknak irány a Játékváros, az üzlet igazán cuki terepet alakított ki a foglalkozásoknak. Rajz, festés, hajtogatás, lego, minden van mi szem-szájnak ingere. Délután még felolvasással is készülnek számotokra.

 

A Művészeti karos hallgatók sem hazudtolták meg magukat. Rippl-Rónai képeket festenek újra, véleményünk szerint nagyon pöpecül végzik a dolgukat. 

 

Utoljára hagytuk a kedvencünket. Tegnap este bizony nem egyszer ácsingóztunk a pultnál a finomabbnál-finomabb kézműves sörökért. Ha tehetitek, legalább egy pohárral kóstoljátok meg a nedűiket. Ha ránk hallgattok, a meggyeset vagy a világos sört választjátok!

 

Ezen kívül megannyi stand vár titeket jobbnál jobb programokkal, információkkal és játékokkal, amennyit tudtok lessetek meg!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: