Fullos a Sound programja – itt a lista mit nem szabad kihagyni!

2016. 05. 26., Csütörtök, 15:55

Fullos a Sound programja – itt a lista mit nem szabad kihagyni!

Nagy mérföldkőhöz érkezett a Balaton Sound, idén a 10. fesztiválra készülhetnek az elektronikus zene szerelmesei Zamárdiban.

Idén július 6. és 10. között fognak dübörögni a hangfalak a Balaton déli partján, ráadásul a jubileumi szám alkalmából már a 0. napon is teljes fordulatszámon pörög majd az összes színpad. A legutóbb nyilvánosságra hozott 30 fős fellépő gárdával már 100 nemzetközi sztárvendégre duzzadt az eddig sem sovány lista, amelyből tényleg mindenki tud válogatni.

A legnagyobb durranás egyértelműen a Grammy Díjas amerikai duó, Macklemore & Ryan Lewis lesz, akik 2014-ben a Szigeten az év egyik legnagyobb buliját tettek le az asztalra és ezúttal sem kell kevesebbre számítani tőlük.

A Tomorrowland legendás párosa, Dimitri Vegas & Like Mike is meghívást kapott a Soundra, akiket egyébként 2015-ben a világ legjobb DJ felállásának tituláltak. Érkezik még az ifjú titán, a világ jelenleg legnépszerűbb déjéjeként számon tartott Martin Garrix, valamint a trance koronázatlan királya, Armin van Buuren is.

Lehet itt órákig sorolni a jobbnál jobb fellépőket, hiszen jön a DVBBS, a The Chainsmokers, a Bassjackers, Duke Dumont, a StadiumX, a Black Sun Empire, a H.O.S.H. és a többi és a többi, de egyszerűbb ha a teljes listát, napi lebontásban csekkoljátok ITT.

Minden bizonnyal feldobja még a bulit a partihajó, amelyet Balaton Sound Party Boat néven indítotanak első alkalommal, és amelyről korábban már beszámoltunk ITT.

Egy szó mint száz, az idei Sound tényleg más lesz, reméljük az időjárás sem tesz keresztbe ezúttal a bulizni vágyó tömegnek, és egy igazán ütős, 10. Balaton Soundot élvezhetünk júliusban Zamárdiban!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: