Halott létére elég virgonc Scofield

2016. 05. 17., Kedd, 09:27

Halott létére elég virgonc Scofield

Aki régebben nagy rajongója volt a Szökés című sorozatnak, de szégyen szemre nem követte figyelemmel a réges-rég lezárult sorozat friss híreit (ahogy én sem), az meglepődve találkozhatott ma reggel a Scofield fivérek internetet elárasztó történetének legújabb évadának előzetesével!

Bár annyira nem örültem neki, mikor a 4. évad végén kedvenc főhösünket Michaelt elkapálták, de a producerek és a rendezők is úgy látták jónak, ha addig fejezik be a sorozatot, amig még izzik körülötte a levegő. Az utolsó évadban méltó lezárást kapott a máig rendkívüli népszerűségnek örvendő Prison Break, amelyel úgy tűnt, végleg lezárják a sorozatot.

Ám a tegnap éjjel napvilágot látott előzetes szerint, mégsem volt az annyira végleges lezárás, hiszen az új évadban mindenki visszatér a sorozatba, még az utolsó részben eltemetett Michael is! Nem túl nagy újdonság, hogy a srác már megint börtönben van, azonban rengeteg kérdést kell majd a készítőknek az évad során tisztázni, mint például, hogy élte túl az utolsó szökést kedvencünk, mi lett a halálos betegségével, hogy került már megint börtönbe, és miért nem vette fel a kapcsolatot eddig a családjával?

A visszatérés biztosan nagy durranás lesz, elég csak az előzetest megnézni, azonban nagy kérdés, hogy a rajongók miként fogják fogadni, az egyszer már eltemetett fiatalabb Scofield visszatérését a halálból.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: